Kako napraviti najbolji recept Eggnog Cake

Eggnog: kremasto, svečano i divno. Kolač: ukusno svejedno, ali znatno poboljšano dodavanjem eggnog. Ne znam izvor peciva od jaja, pa ne mogu zahvaliti geniju koji je rekao: “Hej, neka to učinimo”, ali mogu vas uputiti kroz savjete o postizanju najboljeg receptora od jajašca.

Možda smo pristran, ali mi smo djelomično djelomični recept za jajašnjak. Ako postoji nešto dražesnije od kolača, mislim da to mora biti pileći kolač, pa imam jako teško vrijeme da sjednem umjesto da se bacam na kupnju sastojaka. To je lijepa stvar o ovom receptu: ona počinje s jednostavnim pound kolač mix, i samo zahtijeva dodavanje nekoliko jaja, neki začina, i, naravno, eggnog. (Najbolji dio je to što to ne zahtijeva isto mnogo jajašca, što znači da će ostati dovoljno piti dok kolač peku.) Nemojte biti u iskušenju da upotrijebite orahovsku masu; kupite ga svježe i upotrijebite Microplane ili drugu sitnozrnatiju rešetku za svježiji, šiljastiji okus. Također se može pretvoriti u recept cupcakes koji se zatim nadvlada s kremastim sirom koji je zacrnjen s više jajašca i na vrhu s obrijanim oraščićem.

WATCH: Kako napraviti Eggnog Whoopie Pies

Ako želite nešto malo fancy, postoji dosta drugih eggnog kolača probati. Jedno od mogućih pitanja je rum: želite li ga u torti? Hoće li poboljšati okus? Ljudi se slažu ili se ne slažu, ali mi se to sviđa recept koji ima malo rum u tijesto, i rum rumeniti da ide na vrh. Jednostavna glazura – to je samo rum i šećer u prahu – mogao bi se koristiti na gornjem kolaču za brzu infuziju okusa ili služiti na strani kako bi gosti mogli sami odabrati. U svakom slučaju, zapravo nismo sigurni ima li još svečani recept. Ako mislite o jednom, javite nam.