7 oka van a Carolina Country Music Festre

A fesztivál szezon alatt áll. A vonalak felszabadulnak, a jegyek elkezdenek eladni, és a résztvevők számlálják a napokat – egészen a legutolsó pillanattól egészen a kapuig. Ha szereted a zenét, mindannyian egyetértünk abban, hogy a fesztiválok a nyár folyamán lesznek. Mégis, egy déli zenés maratoni nem kapott szinte ugyanolyan figyelmet, mint mások, annak ellenére, hogy ugyanazt a tapintható izgalom érzi magát, és egy boot-scootin jó idő. És az alulértékelt drágakő nem a sivatagban vagy a gazdaságban van. Nem, a Carolina Country Music Fest a Grand Strand Myrtle Beach partján fekszik.

2015-ben láttuk ezt a vadonatúj fesztivált, amely a délen több mint 30 országos zenei fellépést szervez. És ebben az évben 20.000-szer rajongók lesznek a The Emerald City-ben június 8-án, csütörtökön a harmadik éves, négynapos rendezvényre, amely egész csillagos zenészeket hoz a tengerparti városba egy hétvégén, amelyen 24/7 élő szórakoztató és nyakal. Itt az Atlanti-óceán és a végtelen hosszú homokrészek ugyanolyan része a kiállításnak, mint a pirofák és a gúnyosok. Ezt a vakációt tekintve sok koncertterem választotta ezt a tengerparti élményt, ahelyett, hogy a manapsági Bonnaroo-ban vagy a Nashville-i CMA Zenei Fesztiválon tömeges tömegeket vetett volna be, mindkettő ugyanazon a hétvégén történt, mint a Carolina Fest. És nézzünk szembe vele, egy dolog, aminek egyikük sem a parton van.

Hol tudsz kötni egy teljesen ismeretlen idegenekkel a honky-tonk dallamok, az ország twang, a fülbemászó dallamok és a legszebb mesemondás szeretetével kapcsolatban? Nem is beszélve a tiszta víz, a növekvő horizont és az egyik legmagasabb Ferris kerék között. És ha ez nem elég, itt még további hét oka van annak, hogy a Carolina Country Music Fest-et a következő nyári meneküléssel kell megtennie.

Kenny Chesney Carolina Country Music Fest
Fotó: One Life fotográfia / Carolina Country Music Fest

1. Négy egymást követő éjszakát hallgathatsz a legjobb country-zenék közül.

Bár a CCMF újonc a nyári fesztivál színhelyén, az elmúlt két évben volt néhány nehéz pörgetés a színpadon, mint Tim McGraw és Keith Urban, a Florida Georgia Line és a Kelsea Ballerini. Az idei évtizedekből álló sarokformák nem másnak tűnnek, mint a Kenny Chesney, a Jason Aldean, a Darius Rucker és a Gretchen Wilson..

2. Egy finom déli ételeket eszel.

Ha valaki él, hogy enni, nem lesz hiány a házi étkezés a közeli éttermekben. Ugyanez a tengerparti viteldíj minden bizonnyal a helyszíni értékesítők szolgálatában áll majd. 

3. Nem kell aggódnia, hogy hordoz egy pénztárcát vagy pénztárcát – valami.

Természetesen még mindig meg kell fizetnie az ételét, italát és árukat, de a csuklópánt saját személyes hitelkártyádként működik, amelyet a karodban tárol. Így nem kell viselnie az isten-szörnyű fannycsomagot, vagy gyakori utazásokat kell tennie az ATM-hez, amikor a készpénz alacsony. 

4. Ööö, sör.

Két szakasz neve Jack Daniel és Coors Light. Várja meg a folyamatos sört, hogy egész hétvégén folyjon, csak ne felejtse el csomagolni a horgászokat! 

5. Élvezheti a Myrtle Beach-t, mint egy helyi.

A strand mellett, miért nem látsz egy show-t a The Carolina Opry-ban, menj a SkyWheel-nél, látogass el a Simeon B. Chapin Művészeti Múzeumba, vagy sétálj át a Boardwalkon, amíg városban vagy? 

6. Találkozol néhány új emberrel az egészből és a kedvenc csillagodból.

Az emberek az egész országból utaznak, hogy ünnepeljenek, és egész hétvégén táncolni fognak a hasonló gondolkodású fesztivál-látogatókkal. Lehet, hogy barátságos is lesz, és barátaidat, miközben ott vagy. És valószínűleg lesz alkalmad találkozni az előadóművészekkel, mivel néhányan közülük a tömegbe mentek a selfie pillanatokig. 

7. Ingyenes dolgok vannak.

Ha belefáradt a csodálatos előadások megtekintésébe (mintha ez valóban megtörténne), rengeteg tevékenységre van szükség ahhoz, hogy a zenében túlmenő tevékenységeket folytasson, mint például a játékokat, a Coca-Cola kóstolót és a Silent Disco line táncot.  

Esetleg ezek is érdekelhetnek:

Még van időnk a jegyek jegyzésére és a karszalagok regisztrálására ezzel a csillaggal teli, óceáni eseményre. Van még valami a mamára is! Részletek és további részletek a promócióról a carolinacountrymusicfest.com címen érhetők el.