A Cracker Barrel csökkenti a menüt az új finomságok szintjére

A ropogós szellõk, a vállasok és a Halloween szezonjának megünnepléséért a Cracker Barrell kiadta a bukás menüjét. Valóban rengeteg sütőtök van, de számos csábító meglepetés van a mixben is.

Reggelire mindenképpen megrendeljük a sütőtök fűszeres palacsinta reggelijét. Három sütőtök fűszeres palacsinta, melyet tejszínhabbal, fahéjporcukorral és szirupmal készítenek, és kolbászt, szalonnát vagy pulyka kolbászt.

Egyéb őszi különlegességek közé tartozik az alma ‘n’ fahéjas zabkása, tököt muffin és a juhar paprikás szalonnás reggeli szendvics.

Ebédre vagy vacsorára szájunkat a juhar juhtás sült csirke öntözik. Diners kap három darab sült madár zárolt juhar juice szósszal és porított egy réteg dél pecans (két ország oldalán, keksz vagy kukorica muffin). Csak hétköznapokon, akkor is kezelheti magát, hogy egy kis sütemény segítsen Shepherd pite. Töltött földi marhahús, borsó, sárgarépa, hagyma és még sok más, mielőtt egy ropogós rántott burgonya kerti a felső réteg.

VIGYÁZAT: Hogyan készítsünk csokoládé Chip Tök kenyeret

Szeretne valami extraet egy édes befejezéshez? A sütőtök puding ‘n’ gyömbér pattan be hív. A frissen készített gingersnap cookie-k ragyogó illatával a bolyhos pudingrudak tetején dörzsölnek és tejszínhabbal (ne aggódj, kapsz egy teljes cookie-t is).

Fall a szezon, hogy kezelje magát néhány melegebb ruhát és egy tálat az új Pumpkin Custard n ‘Gingersnaps.

A Cracker Barrel (@crackerbarrel) által megosztott bejegyzés

Lehet, hogy nem az a pár, aki ellátogatott az összes 645 Cracker Barrel helyszínre Amerikában, de ez biztosan készen áll arra, hogy megtervezzük a következő utat a régi országban.