Kérdezte Lubbock, és Garth Brooks szállított. Az ország szupersztár bejelentette, szerdán reggel, hogy a gargantuan turnéjának következő állomása Texasban lesz Lubbockban.

Brooks és felesége, Trisha Yearwood április 1-jén, 7 órakor indulnak a United Supermarkets Arena-ban.

Miután szünetet tartott az ünnepekre, Brooks megkezdi a turnéját, amely 2014-ben kezdődött Chicagóban – Cincinnatiban, Ohioban január 21-én.

Annak elmondása, hogy az év CMA Entertainerje az utóbbi időben elfoglalt volt, alábecsülni fog. 2016. novemberében kiadta a Garth Brooks: The Ultimate Collection, majd ezt követően a dobozkészletet Karácsonyi együtt, egy karácsonyi duettet albumot Yearwood-el. Mindezeken felül Brooks kiadta legutóbbi szólóalbumát, Gunslinger, novemberben. Brooks azt mondta, hogy 2017-ben egy Nashville-i dátummal kívánja megcsinálni a hároméves visszatérési turnéját. Ezt követően a tengerentúli turnéra kívánja fordítani figyelmét.

Jegyek a Garth Brooks World Tour Lubbock szakaszába eladó január 27-én 10 órakor CT. Az AXS.com-on vagy telefonon, az 1-844-634-2784 számon (1-844-63GARTH) keresztül érhetők el. Az összes hely 74,98 dollárba kerül.