Atlanta Zoo Elvesztett egy Superbowl fogadást és nevezte ezt a állatot Tom Brady után

Függetlenül attól, hogy Falcons vagy Patriots rajongó, ez a hír nagyon vicces: Egy Georgia állatkert nevű apró rovar “Tom Brady” miután elvesztette a Super Bowl tétet. 

A fogadást a Zoo Atlanta és a Providence-alapú Roger Williams Park Zoo között tették, az Atlanta Magazine jelentései. Az üzlet egyszerű volt: ha a Falcons állította volna a bajnoki címet, a Roger Williams Park állatkertje egy csecsemőnek nevezte volna Matt Ryan irányítója után. Ezzel szemben, ha a Patriots hazaért a trófeába, az Atlanta Zoo-nak Tom Brady után be kell neveznie egy babaállatot.

Mindannyian tudjuk, hogyan hogy játék ment. Ennek eredményeképpen a Zoo Atlanta jó sport volt, és valójában egy újszülött teremtményt nevezett el a csillagszereplő tiszteletére. 

Madagaszkár Hissing Cockroach
Hyoung Chang / Getty Images

Ez a lény azonban nem olyan volt, ami a baba állatkerti állatoknál jellemzően eszébe jutott: ez egy csecsemő Madagaszkár sziszegő csótány volt. Nézze meg az alábbi kisfiú klipjét. 

Nos … a New England Patriots elnyerte a #SuperBowlLI-t, így azt jelenti, hogy elvesztettük a fogadásunkat a Roger Williams Park Zoo & Carousel falujával. A meccs előtt a két állatkertünk úgy döntött, hogy a vesztes oldal a győztes csapat csillagparadicsomának nevezné az egyik bébi állatot, és arra a következtetésre jutott, hogy a vesztes oldal nagyon keserű lesz, megállapodtunk abban, hogy a csecsemő állat … Madagaszkár sziszegő csótány. Így további információ nélkül – Találkozz az újonnan kinevezett Program Animal családjával!

A Zoo Atlanta (@zooatl) által megosztott hozzászólás

Ahogyan az Atlanta Magazine megjegyzi, az állatkert jóváhagyta az egyedülálló állatot, mivel mindketten baba csótányok körül voltak. Nagyon aranyosak, igaz?! 

Üdvözöljük a világban, Tom Brady. Remek dolgokat fogsz csinálni.