Dolly Parton és Carrie Underwood meglepetés Reba McEntire Grand Ole Opry debütálásának 40. évfordulóján

A Nashville a Reba McEntire Grand Ole Opry 40. évfordulóját ünnepelte a legkedvezőbb módon a múlt héten: megdöbbentő módon, hogy Dolly Parton rövidre zárta első megjelenését az ikonikus színpadon.

“Az első alkalom, amikor 1977 szeptember 17-én énekeltem a Grand Ole Opry-n,” McEntire idén idén egy videóban emlékezett “, és két dalt kellett énekelnem, de akkor jöttek hozzám, amikor odaértem, és azt mondtam: Egy dalra kell vágnunk, mert Dolly Parton csak felszállt a kocsifelhajtóba, és az egyik dalt fogja venni. “Azt válaszoltam:” Oké, mindkettőt megteheti. Találkozhatok vele? “

A dolgok teljes kört kaptak a “Fancy” énekesnek, amikor a színpadra való visszatérését ismét Parton megszakította. “Nem hagyhattam figyelmen kívül ezt a lehetőséget” – mondta Parton, miközben a McEntire “Does He Love You” duettjének közepén állt a színpadon Carrie Underwood.

– Maga mocskos! – kiáltotta McEntire, miközben a tömeg zúgott.

WATCH: Reba McEntire gondolata az életről

Parton folytatta: “40 évvel ezelőtt emlékszem, két Opry-t kellett futtatnod, és nekem adtak neked, és ma este vissza akartam adni neked, Reba mindannyian szeretünk, és csak azt akartam mondani Gratulálunk.”

 

Nem tudom elhinni, hogy @dollyparton itt volt, hogy meglepjék! -Reba

A Grand Ole Opry (@opry) által megosztott hozzászólás

És a meglepetések tovább jöttek! Néhány perccel később Underwood megjelent a színpadon egy óriási torta mellett, és ő és Parton vezette a közönséget a “Happy Anniversary to You” virágzó kiadásában az énekes tiszteletében.

Gratulálok, Reba!