Gilmore lányok alkotója Amy Sherman-Palladino azt kívánja, hogy nem volt olyan elfojtott Rory barátjaival

Ez a darab eredetileg megjelent az Időben 

Rory Gilmore sokat folyik: barátok, család, karrier. Akkor miért Gilmore lányok rajongók annyira megszállott barátnőivel?

Egy közelmúltbeli interjú során az alkotó Amy Sherman-Palladino megvitatta a közelgő Netflix ébredést, Gilmore Girls: Év az életben, valamint a közönség vonzereje a karakterek szerelmi életének. A show, Sherman-Palladino mondja, mindig egy okos, ambiciózus lányról és családjáról szólt, nem Rory romantikus kilátásairól. És még azóta is, hogy a Netflix bejelentette az újjászületést, a rajongók töltötték a legtöbb idejüket Dean és Jess között, és akiknek Rorynak az új epizódokba kell tartoznia. (Mindhárom színész jelenik meg az újjászületésben.) Itt egy kivonat az interjúból, de keresse meg a teljes történetet az új Gilmore lányok epizódok a jövő héten.

Beszéltünk arról, hogy a műsor célja a Rory ambíció és a családjával való kapcsolata volt. Tekintettel arra, hogy érzi magát az internet Rory barátjainak megszállottságával kapcsolatban – ki volt a legjobb, ki volt a legrosszabb??

Rory kis része. Rory nem töltötte a napjait: “Ki fogok végezni?” Rory sokkal jobban aggódott: “Hogyan juthatok el az interjúhoz a New York Times?” Természetes dolog: az emberek szeretik a romantikát. A romantika minden egyes műsorban szerepel, beleértve a következőket: A Sopranos vagy Rossz rossz.

Néha azt kívánom, hogy a Dean és a Jess dolog ne legyenek olyan kiemelkedőek, mert Rory életének nagyszerű rendszere, aki a barátja 16 éves volt, ilyen kis esemény. Nem bántalmazom az embereket Jess és Dean izgalmával. De ott voltak, hogy mutassák Rory evolúcióját, mint karaktert. Kiválasztott bizonyos fiúkat attól függően, hogy ki volt abban a pillanatban. Ez volt a karaktere. Fejlesztésének része volt, hogy Dean volt az első barátja, hogy Jess volt a fiú, aki figyelmen kívül hagyta a figyelmét. Aztán felállt Logannal, és Isten tudja, hogy hol volt azóta.

Az a tény, hogy az emberek összpontosítanak rá – nem tudom. Nagyon szeretem mindhárom fiút, mint színészeket és embereket. Nagyon nagy szerepet játszottak a show-ban, és őszintén szólva mindig ott voltak, hogy Lorelai és Rory történeteket meséljenek. Ez volt a lényege mindennek. Lorelai kapcsolatai, Rory kapcsolatai voltak az utat, hogy felfedezzük az anya-lány kapcsolatát.

Nagyszerű a tény, hogy az emberek szeretik őket, és izgatottak velük. Csak egy olyan kis része, aki Rory. Nem látok embereket vitatkozni: “Milyen újság Rory dolgozik?” “Megnyerte a Pulitzeret?” Dean és Jess szól. Dean 16 éves volt, amikor keltek. Mindenki visszamegy, és 16 éves korában gondolkodjon a barátjával, majd újraértékelje, hogy ez legyen a beszélgetés középpontjában.