Ha szereted a Gilmore Girls-t, akkor szeretni fogod ezt az új show-t

Törölje a menetrendjét, mert a Gilmore lányok, Amy Sherman-Palladino, a következő televíziós rögeszmét elsajátítja. Az Amazon már megrendelte a Sherman-Palladino új sorozatának két szezont, A csodálatos Mrs. Maisel, és egy szóval csodálatos. Ez az új, nem nélkülözhető show pilóta márciusban jelent meg az Amazon-on, és most megtekintheti az első epizódot az Amazon Prime-en. Van 57 perced? Menj előre, nézd meg. Nos, várj.

Nem volt jó? Nem láttad, hogy a telek elcsúszik, ugye? Nem spoilerek!

Sherman-Palladino írta és irányította a sorozatot, amely Miriam “Midge” Maisel, a manhattani háziasszony kalandjait követi, aki váratlanul felfedezi a rejtett tehetséget a stand-up komédia számára. A show csillagok Rachel Brosnahan, aki korábban megjelent Kártyavár, mint a titkos, gyorsan beszélő Midge Maisel. És Richard és Emily Gilmore vénájában Tony Shalhoub és Marin Hinkle játszanak Midge szüleivel, akik kényelmesen élnek a csarnokok csarnokán. Michael Zegen és Alex Borstein szintén megjelenik (fantasztikus ötvenes években, nem kevésbé). Fel lehet ismerni Alex Borstein-t Gilmore lányok, mint Drella, a hárfás a Independence Inn, és Miss Celine, Emily Gilmore stylist.

Az Amazon már megrendelte a show két szezont, így tudjátok, hogy jó lesz. Nem várhatjuk meg a többi epizód kiadását, így be tudunk merülni a show szeszélyes, vicces világába. Azt is reméljük, hogy fel tudja tölteni a jelentős helyet Gilmore lányok maradt a TV-menetrendünkben. Amy Sherman-Palladino sok rögtön beszélgető és lenyűgöző karaktert várunk, és úgy néz ki A csodálatos Mrs. Maisel nem lesz kivétel. Midge Maisel készen áll a kedvenc karakterek felépítésére, Lorelai és Rory Gilmore mellett.

WATCH: 10 déli televíziós műsor, amit figyelned kell

Megszólít a sorozathoz? Tartsa szemmel a jövő epizód kiadásait, és nézzen együtt velünk, miközben megismerjük a világot A csodálatos Mrs. Maisel.