Ha türelmetlenül vártál az Amy Sherman-Palladino díjnyertes nagy sikeréhez A csodálatos Mrs. Maisel, jó hírünk van. Nem kell sokáig várnia, mert az Amazon megosztotta a show szezonja két teaser trailerjét online.

Biztos lehet benne, hogy rengeteg csavarodás van a titulált Mrs. Maisel számára, de a trailer után nézve biztosan tudunk róla: Midge Maisel és családja és barátai visszatérnek az 1950-es évek New York-i kalandjaihoz. Amikor utoljára láttuk Midge-et, egy áruházban és egy feltörekvő stand-up karrierben egyidejűleg navigáltak, valamint házassági leomlásának köszönhetően. Az utolsó epizód azt is látta, hogy olyan fejlõdéssel foglalkozik, amely veszteségre komoly katasztrófát jelenthet a jövõjéért.

Nézd meg a Season 2 Teaser Trailer:

A koncert egyik évadján két Golden Globe díj jutott el: a legjobb televíziós sorozat – zenés vagy vígjáték és a legjobb színésznő – musical vagy komédia Rachel Brosnahan énekesnőhöz. Kormányozta Gilmore lányok Amy Sherman-Palladino és Dan Palladino csapata, Alex Borstein, Michael Zegen, Tony Shaloub és Marin Hinkle.

Eddig még mindig várjuk, hogy hallja, amikor a második évad leesik az Amazon-n, de addig is megnézheti a teaser traileret a YouTube-on. A második évadat elkaphatod, amikor bemutatod az Amazon Prime Video-t, és ha az első szezon nyolc epizódját fel kell keresned. 

NÉZ: Végül! Amazon “A csodálatos Mrs. Maisel” (S1) van Premiere Date

Szerettük az évszakot, és nem várhatjuk meg a kalandokat. A pótkocsi kinézetétől, A csodálatos Mrs. Maisel idén óriási figyelmet kell szentelni. Továbbá rendezni lehet: A show-t már megújították egy harmadik szezonban.