Új év, friss szekrény. Használd a “leállás” idejét ebben a szezonban, hogy kitisztítsd a szekrényedet (ismered a szabályt: ha nem viseled többet egy éven belül, itt az ideje, hogy visszavonuljon) saját.

1. Perfect-fit chambray póló. Chambray az új semleges. Viselje Ann Mashburn “Camp Shirt” -jét, amely a ceruza szoknyájába ágyazott az irodába, vagy a hétvégi kirándulásokon nyugodtan lógatta a fekete farmert. A hidegebb hónapokban kedveljük, hogy egy hangulatos pulóver alatt rétegezik.

 

Ann-mashburn.png
Fotó jóvoltából Ann Mashburn

2. Testre szabott ruha. Ez a go-to az alkalmi üzleti találkozók, vacsorák klubok, és minden más alkalommal meg kell nézni összerakni, de még mindig kényelmes. Troubadour a “Tuck Dress” -szal díszíti, szépen nyomtatja a derekát. Plusz, mint egy kabát.

 

trubadúr-dress.jpg
Fotó jóvoltából Troubadour

3. Koktélruha. A legtöbb stílbemutató LBD-t ír elő erre az alkalomra, de délen szeretjük a színt. Menj az aranyért Leona “Duffy” ruhájába.

 

duffy.jpg
Fotó jóvoltából Leona

4. Igazi blues. A farmer egyike a nők legnehezebb divatkeresésének. Több stílus, árnyalat és vágás, mint az évek során, nehéz kiszűrni. Az új denim cég a Blue Delta Jeans Co.-tól a Mississippi-ból kérdezi a pontos méréseket, mielőtt összeállította a készpénzt.

 

blue-delta.jpeg
Fotó jóvoltából Blue Delta Jean Co.

 

5. Könnyű kabát. Önnek rendelkeznie kell egy könnyű változattal a nehéz kabát az enyhe téli napokon (és van egy csomó közülük). Annie Griffin “Heidi” -jét könnyen el lehet dobni, és a sötét színárnyalat csaknem mindenütt megy.

 

 

annie-griffin.jpg
Fotó: Robbie Caponetto

6. Carry-everywhere táska. A bőr a barátod, amikor megtalálod a tökéletes mindennapos pénztárcát. Keresse meg az erős konstrukciót és a szemet gyönyörködtető ékezeteket, mint például a Zink “Small Steamship” táska. A szikrázó kuplung és az egyik napról a másikra tartó táska összeszereli a kézitáska gyűjteményét.

 

small_steamship_brown_chamois_with_chocolate_chamois_trim__41473-1387111792-1280-1280.jpg
Fotóművész Zink

 

7. Mintázatú szoknya. A LulaKate menyasszonyi viselettervező nemrég átöltözött, és egy “A Hampton” szoknya A-pluszát adta neki – a geometriai minta tökéletes nappal és éjjel.

 

screen-shot-2013/12/19-at-8-57-42-am.png
Fotó jóvoltából LulaKate

8. Vékony fekete nadrág. Vidd fel Billy Reid “Desmonde nadrágját” egy gyönyörű tetején és a sarkában, vagy öltözz le egy sima pólóval és szandálokkal.

 

screen-shot-2013/12/18-at-11-01-49-PM.png
Fotó jóvoltából Billy Reid

9. Szép blúz. Grúzia-alapú Annie Griffin olyan profi, aki olyan selymes blúzokat szállít, olyan puncsos színárnyalatokban, amelyek akár a nap legborzasztóbbá válnak. Alább látható a “Donna Kör”. 

 

donna-circle.png
Fotó jóvoltából Annie Griffin

10. Lovas csizma. Egy pár magas csizmája, mint Elaine Turner “Murray” stílusa, télen viselnek harisnyanadrágot, ruhát vagy farmert. Így sokoldalúak, megéri a kis befektetést. 

 

 

screen-shot-2013/12/18-at-11-14-24-PM.png
Fotó jóvoltából Elaine Turner

 

Küldjön nekünk a déli stílusú tippjeinket vagy kérdéseidet a [email protected] címre!