Nem minden elrejtő egyforma, így biztosak vagyunk benne. Függetlenül attól, hogy megküzdik a szükséges lefedettséggel, az alkalmazást követő néhány perccel, vagy a finom vonalak és ráncok kiemelésével, rengeteg lehetőség van arra, hogy a rajzfilmek hibásan működjenek. Ezek a buktatók csak azoknak a büdöknek adhatják meg az õrült változatokat. Érthető, hogy többet kell fizetni a jobb eredményekért, ugye? Úgy tűnik, már nem. A Revlon új PhotoReady Concealer Stick megérintette a jegyet, és órákonként csak 10 dollárt ér.

A sminkek (akár az alapítvány, akár a rejtegető fajta) gyakran nem játszanak szépen olyan bőrproblémákkal, mint a szárazság, az öregedés jelei stb. A legrosszabb eset egy olyan bot, amely a bőrt vonzza és vastagon halad, tapasztalt korábban. A Revlon PhotoReady Concealer könnyedén elcsúszik. Nagy bőrt biztosít a bőr elfojtása és a cakey-nak köszönhetően. A botnak van egy szögletes csúcsa, amely az alkalmazást rendezett és pontos. Még annyira kicsi ahhoz, hogy az orr oldalán az egyes szemek belsejében csípje az ébrenlétet.

VIGYÁZAT: Hogyan rejtse el a sötét kört

A rejtegető hat árnyalatban érkezik a Fair-Deep-tól. A kész, természetes megjelenés meggyőzni fogja barátait, hogy tegnap este 8 órát álmodoztak. Az a tény, hogy már reggel 1 óráig figyeltél A korona lesz a mi kis titka.