Minden nyáron friss flotta hajvágás veszi át a szalonokat, és elkezdjük viszketni egy új megjelenést. Ha a tökéletes fodrász fodrászot választja, akkor a textúra mindegyikéről szól. Akár egyenes, hullámos vagy göndör, a textúrájának a leghangosabb hangot kell hallgatnia a teremben, amikor eldönti, melyik nyáron “megérdemli a szelet.

A göndör hajra és az egyenes hajra különböző problémák merülnek fel. Lehetséges, hogy a rendszeres a síkosság, míg a másik állandó küldetése, hogy eldobja a frizzát. Ezzel szem előtt tartva, csak a legegyszerűbb, ha a legszebb nyári fodrász a két hajatípusnál nem lenne ellentétes. Ez a szezon a könnyű stílusról szól, és átgondolja a textúrát, és a legkedveltebb stílus az egyenes hajú hölgyeknek és a fürtöknek bizonyult, csak nagyon különböző módon. Az egyenes hajú hölgyek a 90-es évekig őrültek: egy tompa, álomhosszú bob, amely egyenetlen és szétszórva van a középpontban; de a spektrum másik végében a göndör lányok nyilatkozatot tesznek, kiterjedt, réteges bobokkal, mély oldalsó részével és soha véget nem érő vékony textúrájával.

Néhány dimenzió és textúra ezeknek a fürtöknek a tavaszi nyárhoz #hair #haircolor #color #brunette #brunettehair #curlyhair #mizzchoi vágott és stílus @salsalhair #artsdistrict #dtla #mexico #mexicocity

Egy hozzászólás, amelyet Cherin Choi (@mizzchoi) osztott meg

Míg a bob mindig nem agyag, a kaszkádos rétegek és a mély oldalú részek a mennydörgéses spirálok, amelyek valóban lezárják az üzletet a göndör hajú lányok számára. A fürtök mindig a rétegezés előnyeit élvezik, hogy elkerüljék a nehéz végű háromszög effektust, és ez a fodrász megkívánja a különféle arcfestő rétegeket, hogy befejezze a fodrozódó roncsot.

Élvezze a természetes módszereit Colour @mizzchoi Cut / Style @salsalhair #salsalhair #mizzchoi #curlyhair #curls #virágos

A SAL SALCEDO (@salsalhair) által megosztott bejegyzés

A göndör hajra jellemző, hogy ez a fodros hajhosszabbítás a különböző hullámformákon, az őrült hullámoktól az elcsépelt spirálokig terjed. Állítsa be a hosszt a stílusos öklövényes bobból a sokoldalú hosszúszárú kardvívó hosszúságúra. Hosszú ideig egy kis aszimmetria még jobban játssza le a mélyebb oldalsó részt. Szúrja fel a bobot göndörítő masszával vagy spray-vel, és a feszített oldalsó rész folyamatosan megtartja azt a hangerőt és textúrát egész nap.

Ez itt egy tökéletes példa arra, hogy miért tartsd fenn azokat a termékeket, amelyekről úgy gondolod, hogy nem működnek az Ön számára! @ officialkinkycurly curling puding volt az egyik első termék, amit akkor használtam, amikor elkezdtem a cg utazásomat. Végül abbahagytam a bc használatát, úgy éreztem, túl nehéz a hajam, és lemérte. Nos, itt vagyok másfél évvel később, és teljesen újra szerettem ezt a cuccot! Megtanultam különböző technikákat, és melyik technika működik nekem! Ezt a tudást a KCCC-hez alkalmaztam, és életet ad nekem! Úgy értem, gyere velünk! ���� ……………………………….. A történet morálisja itt csak úgy érzi magát valami nem működik most neked, nem jelenti azt, hogy elpazaroltad a pénzedet, és mindenképpen egy polcon kell ülnie. A hajszükségleteid változni fognak, ahogy haladsz a cg utazásodon, és pontosan megtanulod, hogy mely technikák működnek legjobban az Ön számára (a technika gyakran fontosabb, mint a termék). Tehát félretesszük a terméket, és adjunk neki egy újabb pár hónapot az úton … Ha még mindig nem működik, akkor adhatod azt egy barátnak, hogy megpróbáljon, vagy gyakran használok olyan ápolószereket és krémeket, amelyek nem felelnek meg a mint a borotvakrém, hogy ne pazaroljanak! �� http://liketk.it/2vCtZ #liketkit @ liketoknow.it Washday felállás: Cowash- @nymbrands curl meghatározó kondicionáló (rózsaszín palack) Mélytisztító- @ kék áfonya boldogsága reparatív hajmaszk és @righteousrootsoils haj rx Leave in @ camillerosenaturals kókuszvíz-szabadság a Styling termékben- @ officialkinkycurly curling puding Smasters- @sheamoisture kókusz és hibiszkusz frizzmentes göndör mousse Diffuser- @ thecurlyco Smink: @anastasiabeverlyhillek bottal alapítvány természetes @narsissist sugárzó tejszínes rejtegető vanília @physiciansformula vaj bronz @seraphinebotanicals gyömbér + arany világító barack-arany blush @ beccacosmetics kiemelkedik a prosecco pop @ thebrowgal színezett homlokos gél mikroszálak barna haj 02 és @ anastasiabeverlyhhills szemöldök wiz a taupe @colourpopcosmetics az én kis póni x colourpop árnyék paletta @urbandecaycosmetics meztelen 2 paletta @ butterlondon duplafalú szempillák mascara @ lorealmakeup színes riche lipliner au naturel és ajakrúzs 800 legszebb meztelen

Egy hozzászólás, amelyet Kelsey (@lovelifecurls) osztott meg

Ha szeretné váltani a stílusát egy varázslatra, akkor ezt a frizurát középre osztott bobra állítsa át, amely a korona mellé kerül. Nyilatkozatot tesz, akár egy különleges alkalomra vagy nyári pártra. A középső rész és a vastag rúzs fogják megtenni a trükköt.

NÉZ: Itt van a legjobb módja annak, hogy kivágja a göndör hajat

Ez a bob lehet a legegyszerűbb döntés, amelyet még ezen a nyáron tettünk; de ha több friss frizurát keresel, közülük ezek a rövid frizurák kihasználják a spirálok legnagyobb részét.