Miért a déli nők mindig szeretik a Shalimar parfümöt

A déli nőnek sok oldala van. Kedves és tüzes a kétségkívül elbűvölő jegyekkel. Szereti a legjobb vasárnapját, de vágyik rá, hogy felhúzza az ujjait, és könyökeket kap mélyen a dél egyik legjobb grilljében. Meg fogja áldani a szíveteket, de van néhány választása, ha a mama annyit fél másodperces oldalsó szemként dobja el.

Mint egy déli nő, nincs egyetlen szó sem, amely tökéletesen testesít Guerlain Shalimarot. Ez az ikonikus illat fűszeres és édes és teljesen klasszikus. Az illat mögött rejlő történet azonban szinte ennél varázslatosabb, mint maga az illat. Jacques Guerlain 1925-ben a kontinenseket és évszázadokat átívelő szerelmi történetet ihlette. Amit Guerlain teremtett, a történelem egyik legidőtelenebb illata volt. Ez egyszerre könnyű, citrusos, gazdag és meleg, de ami a legfontosabb, anyánk és nagyanyánk illata.  

A déli nők nosztalgikus fajták. Azonnal visszatérhetünk az időben egy édes jázminnal, vagy akár a legcsekélyebb esővel a nyári délutáni szélben. Tehát, miközben a modern költségvetésünk nem engedi, hogy háromjegyű kiadásokat töltsön be egy Shalimar egynegyednyi palackján, azonnal felhívjuk a hölgyet minden olyan tömegben, aki a szeretett illatának két spritzjével rendelkezik. Hirtelen az anyánk hiúsága mellett ülünk, amikor utolsó pillantást vet a háromszoros tükörbe. De mielőtt elindul az éjszakájához, megadja magát a befejező érintésnek: Shalimar Guerlain.  

A parfümök az egyik déli nő legjobb szépség trükkök. Még több szépség tippeket, trükköket és ötleteket a déli szépségről szóló útmutatónkban talál.