Miért déli nők szeretnek egy kis extra blushot viselni?

Dél-nőként mindig arra törekszünk, hogy a legjobb arcunkat – szó szerint és figuratív módon, és néha ugyanabban az időben – előremozdítsuk.

a GIPHY segítségével

Ne feledje Elszállt a széllel amikor Scarlett felkészíti magát, hogy megnyerje Ashley-t, és újra, amikor Rhettre keres pénzt? A tükörben egyszer átengedte magát, majd valami színre csípte az arcát, mielőtt elindult a küldetésén. A viktoriánus időkben a sötétség nem olyan, mint egy megfelelő déli hölgy, de Scarlett még mindig tudta, hogy egy kicsit kipirult arc hozzá fog járulni a szépségéhez – egy igazság, amelyet még sok déli nő tart fenn. És azt, amit egyesek azt mondhatnánk, követjük a feleslegeseket. A vajhoz és a jó modorhoz hasonlóan a déli nők egy kicsit extra blushot tudnak, soha nem sántikálnak senkit.

Akár az irodában, akár vacsorázni, akár éppen futni, akkor a déli nőket szinte mindig “arca” tesszük. A legtöbb hagyományhoz hasonlóan ezt a gyakorlatot az anyáktól és az anyáktól is megtudtuk, akik közül néhányan kíváncsiak lennének arról, ha egyszer megálltál a Target-en a verejtékező ruhákban, egy csupasz arccal és egy baseball sapkával. Soha nem tudhatod, ki láthatja, azt mondanák. Nos, függetlenül attól, hogy a szomszédja a fűszerboltba érkezik-e vagy sem, legtöbbjük elfogadta azt a szokást, hogy legalább egy kis smink nélkül nem hagyja el a házat, és ennek nagy része egy egészséges dózis elpirul.

Az arcodon természetes rozsdásodás (nincs lenyűgöző formázás itt) egészséges, fiatalos ragyogást biztosít. És télen emlékeztet minket arra a napsütötte rózsaszínre, amelyet egy nap nyári nap után kapsz. Ez azt jelenti, hogy a blush nem feltétlenül szükséges minden nő számára. Néhányan mezítelenül érezzük magunkat néhány szempillaspirál nélkül a szempillákon. Mások esetleg nem érzik teljesen felöltözve aláírási vörös ajkát. De aki köztünk nem volt egy idősebb női rokonunk, elmondja neked, hogy adjatok valamit colah az arcodon (valamilyen formában), mielőtt elhagytad a házat?

Esetleg ezek is érdekelhetnek:

Az általánosságban a blush-vagy smink-viselésről ismert, egyszerűen a déliek közötti meggyőződés bizonyítéka, hogy a látszat számít, és miközben hiábavaló vagy sekély, hogy beismerjük, tudjuk, hogy pusztán büszkeség van magadban és ahogyan te mutasd be magát a világnak. És ez semmi, ami elpirul.