5 Uređivanje grešaka koje će vašu dvorišnu sobu izgledati nedovršeno

Ponovno smo to rekli. Što je više Južna od prednjeg trijema? Ništa. Dolaze u svim oblicima, veličinama i stilovima. Od 660 četvornih metara kolibe do povijesne farmhouse Mississippi, trijem može napraviti veliki (govorimo ogroman) razlika u izgled i dojam kuće. Ako imate dovoljno sreće da provodite jutarnje ili poslijepodne (ili bilo kada stvarno) na trijemu, pobrinite se da maksimalno iskoristite svoj potencijal za sjedenje s desnim dekorom. Evo, pet pogrešaka koje treba izbjegavati na bilo kojem trijemu.

1. Ne pazeći da su sagovi uistinu otvoreni na otvorenom.

Idite toliko daleko da pročitate popis materijala i upute za njegu. Nažalost, ponekad one koje su označene kao zatvoreni / otvoreni, osjetljivi su na oštećenje plijesni i sunca. Nemojte samo tražiti naljepnicu “vanjske”, tražiti 100% polipropilen i otpornost na plijesan, plijesan i sunce.

2. Razmišljajući da izlaganje suncu isključuje vaše tekstilne mogućnosti.

Postoji sve veći izbor čvrstih tkanina otpornih na sunce za jastuke trijemova i pribora. Pogledajte Sunbrellinu zbirku napornih, ali elegantnih opcija.

3. Zaboravite na prijateljsku vrata!

Topla dobrodošlica bitna je za bilo koji južni dom. Koji je bolji način od monograma? Ili ovo zabavno DIY jedan:

4. Ne čuvajući ga čistim.

Korak cigla za pranje pod pritiskom, brtvljenje na drvenim podovima, izbacivanje pada lišća. Moglo bi se činiti očiglednim, ali ponekad su vikend-ratnički poslovi koji drže trijemove lijepe i sigurne i čiste da hode. (Pogotovo bosonogi!)

5. Zaboravljanje na accessorize!

Baš kao i svaki elegantni ansambl, trijem je potreban malu količinu od pribora. Svjetiljke, plantaže, jastuci za sunce, svjetla i štucanje od štancanja zbog vremenskih utjecaja čine prostor osječajem kao pravi dodatnu sobu vašeg doma, a ne samo bilo koji vanjski prostor na otvorenom.