Prema našem dizajneru interijera dizajnerice Idea House 2017 Lindsey Coral Harper, “Vintage dekor pomaže domu sofisticiranom ali još uvijek dostupna. ja vole sve ne biti tako sjajna i nova. Nekoliko namještenih namještaja izgleda dobro za mene jer daju sobu. Ali to je također o postizanju ravnotežu i kombiniranje novi sa starim. Inače, soba počinje izgledati više poput buvljake. “Evo nekih od najboljih Lindseyjeva ukrasnih ideja:

Ona uvijek kupuje

Brass Objets
Za pribor za sobu – “Tražim male stvari s osobnošću koje ne mogu naći na Crate and Barrel. Ako je ispod 50 dolara i natjera me da se smijem, dobivam. “

Na noćnim stolovima  “Nikad ne želim da se moja soba izgleda kao hotelska soba pa uvijek pribavljam one-of-a-vrste predmeta staviti na noćni stolovi.”

Tablice za piće 
Uvijek ćete trebati dodatni stol negdje tako da uvijek pokupite ove kad vidite jedan koji vam se sviđa. Harper kaže: “Obično ne zahtijevaju nikakav dodatni posao kao što su rasvjeta ili presvlake i malo pretučen ne smeta me. To je obično oblik i veličina koju idem za njim. “

Sjajni, povremeni stolci
Komad s upečatljivom, drvenom ili bambusovom siluetom koja vas privlači oko vrijedi kupiti – čak i ako nemate mjesta za to još samo još. Kasnije, to bi moglo biti sobi za kavu. Harper se godinama držao na ovoj berlinoj stolici, sve dok nije imala pravo mjesto za to: “To je takav pričuvni dio”, kaže ona.

Vintage rasvjeta
Vintage lusteri, svjetiljke i svjetiljke često su sjajan način pružanja prostora više osobnosti. Imate široku paletu opcija velikog kristala, kapricijske metalne inačice, ili mod, 60-ih časopisa za odabir, a cijena je često bolja od nove rasvjete. Budite upozoreni iako kaže Harper, “Pitajte o žarulje ožičenje, često puta to će morati biti rewired što je dodatni trošak.”

WATCH: Best Ideje za ukrašavanje Bunny Williams za prvi put Home Buyers

Najdraža mjesta za kupnju

Chairish
Postoji niz stavki i cijena, no web-lokacija (i aplikacija) dobro je uređena. Najbolje od svega Harper kaže: “Možete izravno razgovarati s dobavljačima i kupiti artikle u svom područje za spremanje na otpremu. ” 

Mali gradići antikviteti ili neotkrivene trgovine
Pronađeni blago su najbolji. Harper kaže: “Kupujem objekte, a ne podrijetlo.”

Florida’s Dixie Highway
“Udaranje dućana na ovom putu mi je poput neba”, kaže Harper.