Šareni trend kuhinje koji se vraća

Kada je riječ o dizajnu Floride, ne možete pogriješiti s nekim podebljanim udarcima boje. Dizajner Lindsey Herod se nije bojao uzeti taj koncept u kuhinju. U kombinaciji s bijelim zelenom limunom i ružičastim grejpom s žutom limunom za tropsku kuhinju koja je zabavna, ali ipak praktična.

Planirajte oko obrasca

“Vlasnici su željeli živopisnu kuhinju u Floridi, a isporučili smo dizajniranjem prostora za citrusa oko tkanine za rimske nijanse (Mandarina u Limetu od Raoul Textile), što smo prvo pronašli”, kaže Herod.

Neka sjaji

“Mnogo malih privjesaka visjelo u redu može se izgubiti u dugoj, uskoj kuhinji”, kaže Herod, koji je otišao na udarce s jednim velikim lusterom koji je običaj oslikan kako bi istaknuo. “Ovo izgleda lijepo iz svih kutova”. To je glavni izvor prostorije ružičaste boje grejpa, ali se ne osjeća izvan mjesta jer se pohvaljuje pastelnim zelenilom.

Idi sve na Green

“Ova nijansa podsjeća me na margaritu!”, Kaže ona. “Takve nagle odluke su najkorisnije odluke.” Ispitajte nekoliko nijansi kako biste bili sigurni da zeleno svjetlo ne izgleda previše električno u vašem prostoru. Također, pregledajte uzorak tijekom različitih doba dana da biste bili sigurni da vam se sviđa u različitim svjetlima.

WATCH: Mala kuhinja izgleda veće

Igrajte s različitim nijansama

Herod se oslonio na dvije boje kako bi stvorio dubinu u ormaru. “Tu je blago tamnija zelena vlakna koja se izvlače van ruba ormarića i lagano upaljača unutar obloge”, primjećuje.

Pojednostavite sve drugo

Bijeli countertops i backsplash, kao i tonski celadon pločice iza raspona, zadržavaju zeleno glavni fokus. Stakleni hardver i polirane žljebne slavine od nikla nadopunjuju preplavljenu atmosferu.

Kuhinja odabire

Boja baze ormara: Wales Green (2028-50); benjaminmoore.com
countertops: Dizajner Bijela; corian.com
backsplash: Keramičke pločice Tiepolo Tileworks u Vini; completetile.com
Kabinet hardvera: Vintage ručica i vučenje; restorationhardware.com