Semmi sem olyan lelkes, mint a szezonális bogyó eszik. Ezért ragadjuk meg a helyben termesztett ékszerek csokoládé-édes ízét fagyasztva csúcsukon. A cukorral fagyasztott bogyók jobban megtartják színüket és textúrájukat, míg azok, amelyek nélkül fagyott, tökéletesek a gyors kenyerek vagy sütemények hozzáadásához.

Közvetlenül a fagyás előtt, óvatosan mossa meg a bogyókat hideg vízzel, és szárítsa meg őket papírtörlővel. Távolítsa el és dobja el a szárakat, a leveleket és az éretlen vagy sérült gyümölcsöket. Válasszon az alábbi módszerek egyikéből, vagy keverje össze és egyezzen meg. Nem számít, hogyan fagyasztja meg őket, garantáljuk, hogy soha nem leszel kísértés, hogy ismét megvásárolja.

1. Szeletelt, zúzott vagy bogyós bogyók
Adjunk hozzá 1/2/3/4 csésze cukrot a bogyók egy adagjára; óvatosan keverjük addig, amíg a cukor fel nem oldódik. Spoon-t a műanyag fagyasztó edényekbe, így 1/2-es fejtér. Törölje tisztára az edényt; biztonságos fedők. Freeze akár 12 hónapig.

A legjobb felhasználások: Töltsük le a rövidítőket, keverjük bele a joghurtot, réteggel fagylalt parfaitban.

2. Száraz cukor csomag
Pat 1 quart bogyók csak nedves. Óvatosan dobja a 1/2 – 3/4 csésze cukrot. Helyezzen egy rétegbe egy zselés tekercsre; fagyasztható, amíg meg nem szilárdul. Csomagolja be a műanyag fagyasztó tartályba; fedél és pecsét. Freeze akár 12 hónapig.

A legjobb felhasználások: Add fagyasztott bogyókat cobblers vagy piték, keverjük össze palacsinta tésztát.

3. Gyors fagyás
Helyezzük a bogyókat egy rétegben egy zselés tekercsre; fagyasztható, amíg meg nem szilárdul. Csomagoljon zip-top műanyag fagyasztó táskába, így 1 hüvelykes fejtér. Távolítsa el a felesleges levegőt; lezárja és legfeljebb 8 hónapig lefagy.

A legjobb felhasználások: Adjunk fagyasztott bogyókat muffinhoz, süteményhez vagy gyors kenyérpasztához; kanál fölött zabpehely vagy gabona.

4. Szirup csomag
Keverjük össze 1 literes hideg vizet és 2 1/2 csésze cukrot, amíg a cukor fel nem oldódik. Csomagolja a bogyókat a széles szájúztatású edényekbe; fedjük le a szirupot, így 1/2-es fejtér. Törölje tisztára az edényt; biztonságos fedők. Freeze akár 12 hónapig.

A legjobb felhasználások: Hűtőszekrényben; leengedni, fenntartani a szirupot, és használni, mint a friss bogyók.