A déliek tudják, hogy ez a titkos összetevő a csodálatos csokoládé torta számára

Akár Duke, Blue Plate, vagy Hellman rajongója vagy, akkor semmi kétség, hogy a majonéz elengedhetetlen kamra vágott a délen. Ez egy kulcsfontosságú összetevő a paradicsomos szendvicsek, tészták, pimiento sajt és csokoládé torta. (Igen, helyesen olvastad, Yankees – majonézet tettünk a tortán.)

Ha még soha nem volt csokoládé majonézes torta, valószínűleg nem is tudod, hogy a majonéz a titkos összetevő. De észre fogod venni, milyen hihetetlenül nedves, finom és gazdag a torta. Ez a torta díszes a textúra, és ott, ahol a majonéz jön be.

Ha az ötlet a majonézes torta elárasztja, gondoljon arra, hogy milyen majonéz: tojás, olaj, és egy kis ecet a savasságért. Az olaj különlegesen koszos, anélkül, hogy zsíros lenne, és az ecet fokozza a csokoládé ízét. Alapvetően három alapanyagot kap egy praktikus edényben. Az eredeti receptek a Depresszió korától származnak, amikor a tojásból és olajból származó összetevők nehezen jönnek be. Ez egy olyan desszert, amely eredetileg találékonyságból született, de annyira jó, hogy még ma is megcsináljuk.

A háromrétegű süteményt tartalmazó receptünk egy csésze majonézhez szól (a tesztkonyha kedveli a herceget), valamint egy nagy mennyiségű forró, erős kávét, amely szépen illik a kakaóporhoz a torta rétegekben. A tesztkonyha azt ajánlja, hogy a kakaópor a kávéban hidratálódjon, hogy fokozza a csokoládé ízét.

A torta annyira finom, hogy valóban egyedül állhat, de nem tudunk ellenállni a tejszínes csokoládéhéjfagylaltnak. Ha egyszerűen meg akarjátok tartani a dolgokat, porrá cukrozva poroljunk rá, vagy tetejére tegyünk egy adag tejszínhabbal. Bármennyire szolgálja, garantáltan örül.