A Hagyomány a Prédikátor torta mögött

Hirdeti-e a prédikátor a heti vacsorákat? (Ha ez a sütemény a menüben volt, nehezen maradhatna távol.)

A héber vagy havi vacsorák a prédikátorral egy egyszerű és finom desszertre hívnak – nevezetesen egy prédikátor süteményét. Mi teszi a prédikátor süteményét? Nos, ez a különleges desszert minden formában és ízben jön létre. Az egészet magában foglaló fogalomként használták azt a tortát, amelyet a fogadó vagy a házigazda süsse meg előkészületében, hogy vendéglátó prédikát hívjanak otthonukra vacsorázni. Éppen ezért ez a sütemény a vendéglátásról szól. Amikor meghívja a vendégeket az otthonába, egy ízletes desszert hosszú utat tesz annak érdekében, hogy üdvözölje őket – és ha a desszert könnyű előkészíteni, akkor ez csak egy győztes bónusz.

Most, ezek a sütemények a go-to desszertek minden déli gazda számára, amikor társaságot várnak. Az egyszerűség a játék neve ennek a tortából. Könnyen el kell készíteni és egyszerűen kiszolgálni, és használnia kell a már meglévő alapvető összetevőket. Bármely prédikátor süteményét (vagy a cukrot, amilyen az esettől függően) könnyű felszedni, amikor a vállalat megérkezik. Nem igényel nagy figyelmet, és az asztalhoz juthat anélkül, hogy túl sok kulináris baj lenne. Az ízek általában fűszeres, ananászos és / vagy kókuszos alapúak, ezért gyakran összehasonlítják a klasszikus hummingbird torta.

A Kraft klasszikus Easy Preacher’s Cake receptjét megtalálja. Az ananász és a kókusz ízével töltött, nyolc alapvető összetevőből áll (többek között egy fűszerkeverék, kókuszdió, pekándió és krémsajt), hogy kielégítő tortát készítsen elég maradékkal, hogy otthonaikat hazájába vigye. Szeretjük a South Your Mouth és az NKGriffith által az Epicuriusban elfogyasztott krémsajtos fagyos prédikátor torta receptjeit is.

Figyelmeztetés: A Hummingbird Cake esetét megrepedtük

Mi az a go-by-prédikátor torta receptje? Csinálsz klasszikus kolibri torta, vagy van egy másik hagyományos receptje, amit szeretsz csinálni, amikor a vállalat eljön?