A régimódi jégkrém torta, amely a csokoládé ostyákkal kezdődik

Találkozzon a Zebra Icebox Cake ünnepi lemezével egy párás déli napon. Mi nem szeretni, különösen akkor, ha őrült könnyű, magában foglalja a csokoládét, és úgy néz ki, mintha a geometriában figyeltünk volna?

Ez a torta összeszerelve, nem sült, az édes, vanília illatú tejszínhabbal szeletelt csokoládé ostyákba torta formájába rakja, vagy egy toronyba rakja őket, amelyet azután oldalra fordítanak, és belekapaszoltak egy kenyérsütőbe. Néhány ember megkapja a fantáziáját és kiegészíti a vaníliát néhány csepp menta ízzel vagy Kahlua-val, de a puristák tsk.

Nagy hidegség alatt a sütemények elegendő krémet abszorbeálnak, hogy lágyuljanak, és egy szilárd, de finom, jeges süteményt kavargassanak. Minden szelet lenyűgöző fekete-fehér csíkokat fedez fel, amelyek méltóak egy pékség ablakhoz, ízlés szerint egy jégkrém szendvicset vagy egy időtlen csokoládé-süteményt, hideg pohár tejjel. Annak ellenére, hogy a legtöbb házi gyülekezés nem olyan pontos, mint a fotók, eléggé látványosak, és az emberek nem panaszkodnak teljes szájjal.

A “jégdoboz” az elbűvölő név, amelyet a régimódi, krémes desszertek leírására használnak, amelyeket sültek helyett hűtenek. A jégkrémes süteményeket egyszerre példaként tekintették a modern kifinomultságra a főzés során, és ételkülönlegességekként szolgáltak. Hidd el nekem, ha megkóstolod ezt a tortát, akkor úgy érzed, mintha bulizni fogsz.

NÉZ: No-Bake Key Lime Icebox torta

Van receptje a zebra-torta házi csokoládé-süteményekhez, de az igazság az, hogy a legjobb kiadványok kihasználják a Nabisco-boltban vásárolt papírhéjú “Famous Chocolate Waffers” előnyeit. Ezek a törékeny, ostyás vékony sütemények különlegesnek és egzotikusnak tűnnek, talán azért, mert szinte minden élelmiszerüzlet megmagyarázhatatlanul megjeleníti őket a fagylaltok helyett, más csomagolt sütikkel helyett. Ez az összetevő annyira szerves, hogy a Zebra Cake receptjeit Nabisco híres csokoládé hűtőszekrénynek hívják, annak alkotója.

A Nemzeti Biscuit Company (Nabisco, kapja meg?) 1924-ben kezdte el értékesíteni a kirakós sütiket, a csokoládé csomagolását gyömbérrel és cukorral. Hamarosan átcsinálták az összes csokoládét. Egy 1929-es hirdetésben a Nabisco bemutatta az ostyáknak a tejszínhabbal történő rétegelését. Egy évvel később, a receptet minden ostyalapra nyomtatták. Igen, az ostyák egyszer egy ónba kerültek, ami megkérdezné tőle, ki volt az első vállalkozó szakács, aki visszaszerelte a kötegeket az ónba, hogy egy jégkosáras tortát készítsen. Nem számít, ki volt először, legközelebb kell lenned.

Néhány konyhai vendéglõ a Zebra Cake-t valami méltó tortaállványra fejlesztette ki. Szeretjük, hogy Danielle a Minden Konyhából felhalmozta a tányérját, hogy létrehozzon egy réteges tortát.

Csokoládé Wafer Zebra Cake

8 adagot tesz

3 csésze tejszínhab, hűtve
1/2 csésze porcukor
1 teáskanál vanília kivonat
1 (9 oz.) Csomag Nabisco híres csokoládé ostyák

  • Vonalozzon egy kenyérsütőt műanyag csomagolással vagy ködrel főzősugárral a kioldáshoz.
  • Rozsdamentes krém, porcukor és vanília puha csúcsokra egy hűtött tálban.
  • Egy vékony rétegréteget terítsen az alja mentén és a kenyérsütő oldalán. A süteményeket krémet használva 9-11 süteményt készítsenek, a serpenyő szélességétől függően. Fordítsa a köteget oldalra, és helyezze keresztben a serpenyőben. Ismételje meg, hogy még két kasszát készítsen, melynek meg kell töltenie a serpenyőt. Fedjük le a halmokat a tejszín többi részével.
  • Fedjük le és hűtsük le, amíg mélyen hűtött, legalább 4 óra, lehetőleg egy éjszakán át.
  • A süteményt egy tálra fordítsuk és a műanyag burkolatot eltávolítjuk. Sima minden kioldott krémet, és helyezze a fagyasztóba 30 percig, vagy amíg elég szilárd ahhoz, hogy szeletelje. Szeleteket fagyasztva, de hagyja állni néhány percig, hogy visszatérjen a megkönnyebbül hűtött szolgálata előtt.