Az 5 dolog, amit tudnia kell a főzésről

 

Stacy-Milly-verni-copy.jpeg

A szarvas-vadászidény felborul, így a fagyasztónak be kell töltenie a szarvasmarhát. Itt az ideje, hogy olyan ételeket tervezzenek, amelyek a szezon legjobb vörös húsát kérik, és megtanulják, hogyan főzzenek szarvasmarhával.

Ha helyesen elkészül, a szarvas ízének, textúrájának és egészségügyi előnyei felülmúlnak bármely más vörös húsot. A szarvasmarha alacsonyabb a zsírban és a koleszterinben, és magasabb a B6, B12 és Omega 3 zsírsavakban. Hét éjszaka főzöm, a kertjéből származó örökségből, a férjemnek és a hét gyermekünknek. Három terepasztalos szakácskönyv és a gameandgarden.com weboldal szerzője, a szenvedélyem megosztja a recepteket és tippeket, hogyan lehet főzni a szarvasmarhát, valamint betakarítani és felkészíteni más ételeket a mezőről, a kertről és a csirkehalakról.

Itt van az öt dolog, amit minden szakácsnak tudnia kell arról, hogy hogyan kell főzni a szarvasmarhát:

1. Ne kockáztassák. Az ember által elkövetett tévedés, amit az emberek készítenek a vadhús készítésében, az, hogy túlcsordulnak, és így a hús gumiszerűek és vadak. A szarvasmarha pecsétdarabjait ritkán vagy közepesen ritka ritkaságnak kell szolgáltatni, hacsak nem pörköltöd vagy kevered a sertéshússal, hogy több zsírt.

2. Illessze össze a húst a főzési módszerrel a legeredményesebb eredményekhez. Természetesen az apró vágások, mint a bundák és a bélszín nagyon jó hőségű grillezésre, pásztorkodásra, vagy töltelékre és rácsozatokra vonatkoznak, és ritkán, ritkán közepesnek kell lenni. Itt van a receptem, hogyan kell főzni a Chili Kakaó Crusted Venison Loin-t.

A vállról, a szárról vagy a nyakról nehezebb izmokat lassan és alacsonyan kell párolni vagy párolni. Próbálja ki ezt a levest lencseivel, vadhúsával és kolbásszal.

A hátsó szegély vágása hihetetlenül sokoldalú, és szeletekre vágható, finomabb és fõzve, mint a ló; kockákra vágva alacsony és lassú módszer esetén; használják szószban; vágott szalagok a gabona, és használt saláták, fajitas, burritos, vagy szendvicsek. Én is vágja a hátsó térbe 1-tekercses steak, pound őket, kenyeret és pán-süsse őket, hogy Parmesan Venison, country sült Steak vagy Venison Scaloppine.

 

img_7893-big-copy.jpeg
Venison Scaloppine

3. A szarvasmarha nem kukorica-táplált marhahús. Ne helyettesítse a marhahús recepteket. A szarvasoknak kevesebb zsíros és marblingja van, mint a kukoricahús. A felfelé íze; szarvas takarmány a fűben, gyógynövények, makk, többek között növények, míg a szarvasmarha eszik egy kukorica és gabona alapú étrend. Ez a mélység az, ami miatt a legtöbb éttermek közül sok a magas színvonalú árakat a menükben.

4. Használjon száraz, dörzsölő és marinátokat. A legtöbb száraz dörzsöm sót, valamint kávét vagy gyömbért tartalmaz, amelyek lebontják az enzimeket a húsban, és hajlamosítják azt anélkül, hogy olyan lágyabbá válna, mint a többi ajánlattevő. A pincérek olyan savakra támaszkodnak, mint a bor, az ecet, a citrom vagy a lime juice a fehérjék denaturálására. A cipzáras zacskóba kapaszkodom a könnyű tisztításhoz.

5. Hogyan lehet aa vadhúsát. Ha egy processzort használsz a szarvas hús feldolgozásához, ő valószínűleg már megöli a húst az Ön számára. Kérdezze meg őket a módszereikről. Otthon, inkább a száraz érlelést kedvelem, mielőtt fagyasztanám. A száraz életkor eléréséhez tartsa a húst egy serpenyőbe egy 34-37 fokos állandó hőmérsékleten, legalább hét napig és legfeljebb 14 napig. A nedves korban fel kell hűteni a húst a hűtőszekrényben vákuummal lezárt csomagolásában, és hűtőszekrényben legfeljebb 14 napig hűtőbe kell hűteni.

Stacy Pilgreen-Harris a blog szerzője Játék és kert és három könyv is Receptek és tippek a fenntartható életért