Élelmiszerszerkesztő kedvenced-a-nyári csokoládé desszertje

 

Az őszibarack, az áfonya és a szamóca éppen a finomság csúcsán lehet, de ha édes, nyári desszertként érezzük magunkat, kérem, hogy adjon egy kis esélyt a Black Bottom Icebox Pie-nek. (Csak nézd meg, valószínűleg nem kell megcsavarnom a karodat … Biztos vagyok benne, hogy ebben a pillanatban meg tudod venni egy szeletet.)

A házi csokoládé puding a kulcs ennek az álmodozó jegesedény desszertnek. Régimódi módon készült, rengeteg tojássárgájával, a pudingot sötét rum és vanília kivonattal ízesítik, valamint egy keserű csípős keserű csokoládét. A tesztkonyhánk ajánlja a Ghirardelli 60% -os kakaóbabos csokoládé sütődobozát a mély, intenzív csokoládé ízének köszönhetően. Ha kedveled a csokoládés desszertjeit az édesebb oldalon, cserélje ki a keserédes csokoládé felét tejcsokoládéra. A pudingot éjszakán át kell hűteni, vagy egy nappal előre elkészíthető.

Ügyeljen arra, hogy a puding felületén nyomja meg a műanyag csomagolást, mielőtt elfogyasztja azt, hogy megakadályozza a bőr kialakulását a puding tetején. Hacsak nem tetszik ez a dolog. Nem nevezném el a neveket, de tudom, hogy némelyikük megteszi!

A nem sütött sötét csokoládé cookie crust (a Nabisco Famous Chocolate Waferekből készült) tökéletes illik a krémes töltelékhez. Egyszerűen ötvözze a zúzott süteményt megolvasztott vajjal és nyomja be egy 9 hüvelykes pite lemezt, majd fagyassza be, amíg a kéreg nem szilárd, körülbelül 30 percig.

Amikor a puding és a kéreg készen áll arra, hogy menjen, készítsen édesített tejszínhabbal és rakja rá a tetejére. A keserédes csokoládé forgácsot csinos körettel készít, ha extra csokoládé van. Ha nem, ez rendben van, szeletelje fel és ássa be!