Ez a két dolog megváltoztatja, hogyan készítsünk pimento sajtot

A kizárólag a Piggly Wigglyben lévő Lindsay márkájú, kockára vágott pimentos szendvicsekből álló polcról a pimento sajt fontosságára vonatkozó bizonyítékhiányra nincs elegendő bizonyíték hiánya. Délen található. Ezen túlmenően, hogy a Délelősök hogyan készítik el saját receptüket, olyan, mint egy művészi nyilatkozat vagy egy családi törzs.

Ezért habozzunk túl sok tanácsot vagy irányt adni a pimento sajtkészítésre, hacsak nem valóban indokolt és érdemes megfontolni. Ezt megkaptad. De ez a két darab olyan kinyilatkoztatónak bizonyult, és mégis elérhetetlennek tűnt, úgy ítéltük meg, hogy érdemes megosztani őket. Bár várjuk a következő vitát és drámát.

1. Pörkölt piros paprikát használjon kockára vágott pimentos helyett

Ez egy olyan tipp, amelyet Josh Yates, a Savannah szeretett burger közös Green Truck Pub tulajdonosa vett fel, és azóta nem nézett vissza. Miközben a hagyományos pimento paprikákat nem adják hozzá a névtelen sajtnak, úgy érezzük, mintha banán nélkül, banán pudingot készítettünk volna, vagy hallgatnánk egy instrumentális Dolly Parton albumot, a marinált pörkölt paprika (piros harang vagy piquillo). A boltban keressen egy márkát, amely többet nemcsak tengeri sóhoz ad hozzá a sós vizéhez. Kulcsszavak: fokhagyma, mustármag vagy vörösbor ecet.

2. Használjon két különböző rácsot a sajton

Ön már tudja, hogy az előzetesen aprított sajt használata ellentétes a déli főzés alapvető tételeivel. A textúra kulcsfontosságú a pimento sajtokkal, és míg néhányan krémsajtot adnak hozzá, hogy szuper sima legyen, és mások azt szeretnék, hogy egy lépést távolítsanak el a dekonstruáltól, inkább valamit válasszunk. Ezért fésüljük el az éles cheddar fele felét, a többi durván. A finomabb-reszelt sajt segít a majonéznek megkötni a többi összetevőt, míg a courser-réz sajt segít a végterméknek testtel és kevésbé monoton ízzel.