Ez a rettenetesen könnyű előétel kezdődik egy zsák Oyster Crackers

Alázatos osztriga crackerek – mit csinálsz velük? Önt egy tál levesbe? Snack rájuk? Nem sok van ott. Természetesen nincs semmi, amihez haza kellene írni. Vagyis addig, amíg megpróbálod a családom kedvenc könnyű előétel receptjét.

Ezt nevezem “a családom kedvence”, mert sokáig úgy gondoltam, hogy örökségi keverék. Évekig nagymamám különleges alkalmakra keverte fel a tapasztalt osztriga kekszet, és az emberek kényszerítették őt, hogy ossza meg velük a hihetetlenül egyszerű és teljesen addiktív receptet.

Gyorsan haladjunk a mai napig, és képzeljük el a meglepetésemet, amikor átkutattuk a “tapasztalt osztriga-crackereket” a Google-on, és megállapítottam, hogy titkos családi recept, ez nem így van. Nincsenek titkos cuccok itt, nincsenek saját tulajdonú keverékeik. Ez az egész Interneten keresztül történik. Ahogyan ez történik, az embereket sokáig hosszú ideig tartogatják konyhákban a gyógynövények és osztriga kekszek függő keverékéből. Ön, kedves olvasó, valószínűleg feldobta ezeket egyszer vagy kétszer. És ha nem, akkor egy kis bánásmódban vagy.

Az étel mindenütt jelenléte nem teszi kevésbé finom, ezért jegyezze fel a receptet, dobja össze a hozzávalókat, és készen áll arra, hogy megkóstolja az új go-to, indulgent, snack-méretű étvágyat.

Craveable fűszerezett Oyster Crackers
1/4 teáskanál szárított kapor
1/4 teáskanál citrom paprikát
1/4 teáskanál fokhagymapor
1/4 csésze növényi olaj
1 x 1 oz. csomagolt farm salátaöntés és fűszerezés keveréke (mint például a Hidden Valley)
2 x 9 oz. zsákok osztriga crackerek

Az összes összetevőt öntse egy gallon méretű zip-táskába, és dobja addig, amíg a kekszek jól bevonódnak, és az összetevők megfelelően diszpergálódnak. Hagyja, hogy éjszaka üljön, és voila!

Véleményem szerint ez az ideális keverék, de a Hidden Valley-nek is van néhány jó ötlete, mivel 15-20 perccel a pörkölőket egy pohárban sütik, miután összeveszik a hozzávalókat. Az osztriga crackerek helyett mini sóint is használhat. Nem számít, hogyan készítjük el ezeket a fűszerezett kekszeteket, meg szeretné jelölni ezt a receptet a következő bulira. Az elvihető: testre szabhatja őket a szíved tartalmához. Készíts nekik egy örökség receptet, még akkor is, ha nem kezdték el így.

WATCH: Legjobb csirke saláta receptünk

Mi a könnyű előétel? FYI: Ha ezt a receptet csinálod, akkor két tételt kell megcsípned, mert gyorsan eltűnnek. (Figyelmeztetett.)