A déliek ismerik az őszibarackunkat, egyszerűen. A nyári időszámítás nem megfelelő, amíg egy frissen kivett őszibarack nagy, lédús, csöpögő harapása lesz. A mennyei gyümölcs talán kevésbé értékes számunkra, mert szezonális csemege és valami, amit egész évben várom. Nem helyes, ha minden importált őszibarackot megengedhetünk, amikor itt van a világ legjobbja, ha csak türelmesen várhatunk (soha nem volt jó ebben a részben). Olyan, mintha kereskedel lennének a herceg majonézistől az off-brandért. Vagy úgy dönthetsz, hogy egy nap átválthatsz unsweet tea. Nem fog megtörténni.

Amikor az őszibarack végül kecsegtet a mezőgazdasági termelők piacán és a közúton, itt állunk, miközben a gettin ‘jó. Ezekkel végtelenül kellemes lehetőségek vannak. Sütjük egy meleg grillezett őszibarackot és tetejüket hideg nyári peach fagylalttal. Keverjük össze őket néhány karabélybarna őszibarack Sangria vagy Pineapple-Peach Punch-ban. Kóstolja meg őket Peach és Sertés Kebabs és Barna Cukor Sertéskaraj Peach Barbecue Mártással. A szájuk már öntözött.

WATCH: Easy Peach Cobbler

De minden jó dolgot véget kell vetni. Az őszibarack szezon egy rövid, mégis pocsék ügy, amely soha többé nem hagy bennünket, hogy többet akarunk. Nincs szégyen, hogy kiterjeszteni akarták az áldott gyümölcs élettartamát, és van néhány remek módja annak. A fagyasztás egy mennyei küldetés, és lehetővé teszi, hogy mentse az őszibarack receptjeit egész évben, így héj és szelet néhány őszibarackot az induláshoz és kövesse ezeket az egyszerű utasításokat.

Héj and Slice Peaches for Freezing
Becky Luigart Stayner

1. Dobjon 1 lb hámozott, szeletelt őszibarackot 1 evőkanál. friss citromlevet.

Sütés Sheet Freezing Peaches
Becky Luigart Stayner

2. Helyezze az őszibarackot egy rétegbe egy pergamenpapírral bevont sütőlapra. Freeze, amíg szilárd, körülbelül 4 óra vagy egy éjszakán át.

Fagyott Peaches in Freezer Bag
Becky Luigart Stayner

3. Helyezze a fagyasztott őszibarack szeleteket egy fagyasztó táskába, és távolítsa el annyi levegőt a zsákból, amennyit csak lehet, mielőtt lezárja.