Ez volt a legnépszerűbb Southern Living Recept a múlt hónapban – itt van miért

Nap érett, egyenesen a tapaszt eperbe készült tavaszi desszertek. És amikor egy másik gyümölcszel párosulnak, még jobbak is. Eper szezon délen tragikusan túl rövid. Ez az édes gyöngyszem hirtelen megjelenik a gazdák piacán és az U-Pick gazdaságokban, majd, mielőtt eljön az ideje, hogy mondja az “eperkekkort”, a legjobbak és a legfényesebbek eltűntek. Ezért van szükség arra, hogy felfegyverezze az eper receptjeidet, amint a szezont eltalálja; fejét a piacra reggel és a hétvégét szezonális kedvencek kedvelik, mint például a jégkosáras torta, eper sütemények, lekvárok és konzervek. Az eper népszerűsége miatt nem meglepő, hogy a múlt hónapban a legnépszerűbb Southern Living recept volt a Strawberry-Banana Pudding Icebox Cake.

Hogy szeretjük ezt a receptet? Számítsuk meg az utat. Először is két mindent kedvelt gyümölcsöt – eper és banán. Ez egy banán puding szamóca, vagy eper cakewith banán? Akárhogy is, a két gyümölcs gyönyörűen keveredik egy hűvös, krémes, meleg időjárású desszert létrehozásához. Ezt követően a hagyományos vanília ostyákat, amelyek általában banán pudingot kísérnek, helyettük ropogós graham cracker négyzeteket használnak, egy másik dobás kedvence, hogy adjunk néhány tortaszerű textúrát a desszerthez.

A főzött puding, egy másik ok arra, hogy szeressük ezt a receptet, komolyan elég jó ahhoz, hogy közvetlenül a serpenyőből egyenesen egyenesen egyenesen egyenesen a vajra és a citromra. Olyan jó lenne, nagyon jó, meleg, tele gyűrött süteményekkel. Ennek az alkalmazásnak azonban ellenállni a késztetésnek, hogy ásni kezdjen és folytassa a receptet, mert hogyan lehet banán pudingot, ha megette a pudingot?

Ennek a receptnek a másik oka az volt, hogy azonnali találatot találtak a névben – “jegesedényes sütemény”. Hosszú idővel a villamos energia eljutott a dél-vidéki területekhez, az emberek a jéghidegekbe jégblokkot tároltak annak érdekében, hogy az ételeket megfázassák. A sütemények és sütemények nem igényelnek sokat főzni, általában csak néhány percig a tűzhelyen van szükség, majd a desszert a sütőben tárolja, amíg enni nem eszik. A szakácsok élvezhetik a jégkrém süteményeket és pite-t, mert nem kell felmelegíteni a konyhát, és mindenki élvezi az evésüket, mert annyira frissítő. Maga a név, a jégkrém torta, azt jelenti, hogy ez a legfőbb bánásmód egy meleg, lusta délutánra.

NÉZ: Blueberry-Lemon Crunch bárok

A Strawberry-Banana Pudding Icebox Cake egy jó választás, ha szüksége van egy receptre, amely előre elkészíthető. Meg kell hideg legalább 4 órát, de akár két nappal is megteheti.