Hívjuk: a Tater Tots Trending

Fotó: Laurey W. Glenn

Amint a Gershwins 1937 óta emlékeztet bennünket, azt mondom: “burgonya”, azt mondod, “tater tot”. Szerencsére senki sem nevezte ki az egészet, és most hivatalos: a tater tot nem küzd a középiskolában. Végzett, és nem büszkék lehetünk sikereire. Hölgyeim és uraim, ezt a Tot évét hívjuk.

Miután az iskola kávézója támaszkodik, leginkább otthon egy halomban egy sztrosztó tálcán, a tater tot egy kitűnő karrierre ment. A régióban ez a gyerek-kedvelt kényelmes étel elérte a kultusz státuszt az élelmiszerek cognoscenti között, és kitaláló késő ételkülönlegességként jelenik meg, egészen ínyenc étel alapozásáig. Néhány kedvencünk alább található.

Kacsa Fat Tater Tots a Merchant’s (Nashville) Ha hozzászoktok az Ore-Ida sütőhöz, akkor érdemes egy defibrillátort hozni, hogy megmentse magát a Merchant gazdag, ropogós változatosságától. A kacsazsákban sütve, és a chipotle mayo, a béarnaise és a ketchup szolgálják – a filiszteus közöttetek – ezek megnyitják a világot. 7 dollárral a teljes rendelésnél és 5 dollárért fél, alapvetően ugyanaz az ár, mint ezek a fagyos utánzatok.

Redneck Totchos a The Nook (Atlanta) A Nook nem pazarolja az időt azáltal, hogy elválasztja az ételeket részekből, ízletes időkeretet az étterem nyilvánvalóan “redneck” jellegzetességnek tekinti. Az étel, amely a tater tots-t alapként használja, mielőtt a füstölt sertéshúst, a Coca-Cola BBQ-mártással, a jalapenóval és a sajtmártással tölti őket, biztosítja, hogy nem kell többet megrendelnie.

A Fox Bros BBQ (Atlanta) Tomminator Ugyanabból a csavargó lelkekből, mint a mélyen sült füstölt bordákból jön a The Tomminator, egy tányérok tányérja, amely furcsán öltözött, mint Kanye West egy kedden. A chili sajtok régebbiek, mint a SEC nyerő szériája, ezért a Fox Bros kicseréli a fáradt chilit egy grúz klasszikus: Brunswick Stew. Amely ezután megolvadt sajtot dörzsöl a listán szereplő legdélibbekhez.

Debris Tatchos 13-kor (New Orleans) 13-as vagy 13-as Monaghan, attól függően, hogy kivel kérdezel, egy istenszeretet bárki számára, aki reménykedik, hogy felszívja a sajnálatos hurrikánt, 4 órakor. A Marigny bár nyitva van, miután a sárgaréz zenekarok visszavonultak, és a tisztító csapatok elérték a Frenchman utcát – minden New Orleanusnak legalább egyszer van. Számos tatchos-t kínál, azaz nachókat a tortilla chipek helyett. Menj el a Debris-tel, melyet egy ilyen öltözött po’boyban forgatnak: sült marhahús, mártás, mozzarella, svájci sajt, házi kenyér és vajimagvak.

Trükkös Tater Tots a Tillman’s Roadhouse-ban (Dallas és Fort Worth) A Dallas és a Fort Worth közötti fizikai szakadék áthidalása lehet Arlington, de a Tillman’s Roadhouse mindkét helyén megtalálható szarvasgomba-tótosok áthidalják az érzelmeket. Szarvasgomba. Kecskesajt. Pácolt okra. Tots. Ennek Miriam-Webster első példája a “kényelmes étel”.

Duck Fat Rosemary Tots a KoKyu BBQ-ben (valahol Durhamban) Ha megtalálja ezt a kavargó kereskedőt, akkor jutalmazza a kacsazsírban rántott rozmaring tót. Ha nem találja, akkor rossz az interneten, és nem érdemli meg a rózsaszín rántott rózsaszín csirkét.

Tippek a Pimento Cheese-vel a Southern Culture Kitchen és Barban (Greenville) Persze, azt gondolhatnád, hogy ezek a dél-karolinai totsok neve mindent elárul, de ott van még, mint a szeme. A tótok pimento sajtos fondükkel vannak lefedve, mert miért nem lennének? Ha ez nem elég, Sriracha hozzáadott a mixhez, hogy ambrosiális rúgást kínáljon a fogak között. Ez egy tökéletes kiegészítője a dél-karolinai más elfojtott ajándéknak a világnak, a pimento sajtburgernek.

Ezek lehetnek a legfontosabbak, de azt mondjuk “burgonya”, és azt mondod, hogy “a kedvenc teddem nem csinálta a vágást!” Ha nem, írja meg nekünk a kedvenceit az alábbi megjegyzésekben.