Hol lehet enni most: 404 Nashville-i konyha

 

exterior1.jpg
A 404-es konyhában kívül Nashville, Tennessee. Fotó: Ron Manville.

Sok mindenre van szüksége, hogy lenyűgözzék a tömegeket Nashville aktív gasztronómiai közösségében. De egy repurposed tárolóedény csak ezt tette. A 404-es konyha Nashville-i Gulch szomszédságában, a várva várt megnyitása a múlt héten a boksz nélkül ment végbe, és mindannyiunk többi részéhez közelítünk, hogy megkóstolhassuk az ünnepi séf szezonális menüjét. Korábban a Flyte és a Watermark Nashville-ben és a FIG Charleston-ban, a végrehajtó szakács Matt Bolus “becsületes, kényelmetlen ételeket szeretett volna teremteni egy megközelíthető és szerény légkörben”. Meghívó és intim, a 40 férőhelyes étterem (16 további kültéri üléssel) egy átgondolt dizájn. Képzeld el, hogy sok ipari fém és fa van, minden öltözõdobozban és ékszerdobozban az ékszerdobozos étteremben, amely célt szolgál.

 

 

two.jpg
Chef Matt Bolus és a Burrata étel.
Ron Manville fotói.

Matt építette a menüt körül, amit ő vált ismertté: klasszikus európai viteldíjak egy modern és természetesen déli csavarral. Elkötelezett arra, hogy a helyi és regionális gazdálkodókból minél több összetevőt használjon (de anélkül, hogy feláldozná minket a helyi tartózkodás kedvéért), Matt kiegészíti ételeit az étterem saját tetején termesztett gyógynövényekkel. Próbálja ki a csirkemellet, amely a közeli Wedge Oak Farmból származik. Elgondolatlanul egyszerű, tökéletesen élesen érkezik a pörkölt édesburgonya, az erdei gombák karamellizált tyúkja és a csirke konfidencia, amelyen a vajjal feltöltött csirkehús őrlője veszi körül. Még a napi friss burrata is aláhúzza Matt képességét, hogy klasszikus ételeket készítsen, és saját maga készítse el. Pletyka azt jelenti, hogy egy pimiento változatban dolgozik. Reméljük, hogy ez igaz.

Ez a természetes elemek tisztelete messze túlmutat a lemezeken. 404 A Kitchen elkötelezte magát amellett, hogy minimálisra csökkenti a hulladékot, olyan elképzelést, amelyet nem hagytak figyelmen kívül az építési folyamatban. Újratárgyaltak egy régi hajózási konténert, és úgy döntöttek, hogy az eredeti színt, a narancssárga színű, figyelmeztető jelet tartják. A konténer padlójából származó fát eltávolították és faragták, hogy egy-egy-fajta étkezőasztalokat készítsenek. A tálcák gyertyái biztosítják a környezetet, olyan folyamatot, amely biztosítja a marhahúsban használt éttermek minden részét. Az edényeket meg kell mosni, majd újra fel kell tölteni, majd fel kell tölteni az állati zsírral, amely éppúgy ég, mint a viasz.

Az apró hatüléses sávot vezérigazgató és fejlett szintű sommelier Travis Brazil vezeti. Bár bármit is megcsinálhatnak, amire vágyik, a whisky a házban inni. (Végül is Nashville.) Travis a világ legnagyobb whiskejeinek széles körű gyűjteményével állította elő a bárt, köztük négy ritka leletet egy kis japán régióból.

És a következő hónapban, a szomszédos ötszobás 404 Hotel megnyitásával, nem lesz sokat ahhoz, hogy hazaérjen, miután kóstolgatta végig a whiskygyűjteményt.

 

üres-étkező-room.jpg
Ebédlő 404-es konyhában Nashville-ben, Tennessee-ben. Fotó: Ron Manville.