Itt van miért a Pub Sub vége a legjobb rész

Hihetetlen kijelentés: A Pub Sub vége a legjobb. Néhány naysayer-t ismerünk, akik azt tartják, hogy a középső a déli kedvenc szendvics preferált része, de azt mondjuk, hogy nem, ez a vég. Miért? Meggyőzni. Három kényszerítő okunk van, de biztosak vagyunk benne, hogy még sok más van … a kedvelt Pub Subről van szó. Nem csak szendvics; ez egy élmény.

A harapás

Ha eléri a Pub Sub végét, akkor eufória állapotban van. A friss kenyér, húsok, sajtok és finomságok harapása után a harapás elhozta az étkezés végső pillanatát, és ez a pillanat gyönyörű. A Pub Sub utolsó íze felajánl egy kenyér-vajas, szemcsés, tökéletesen ropogós kenyér végét, az ideális finom falatot egy finom,.

A keverék

Ha szerencséd van, az utolsó harapás nem csak kenyér. Mikor eszel, olyan szószok és finomságok, amelyeket annyira körültekintően választottál, hogy töltsd be a Pub Sub diaidat a vége felé, vadul keveredve, a frissen sült kenyérbe áztatva, és összekeveredve alkuban a Pub Sub jóságába. az alkímia ez.

A visszaszámlálás

A Pub Sub végénél igazán különleges pillanat. Azok számára, akik ebben a részlegben vannak, az egyik jel vége felé közeledünk. A szendvics utolsó csípése egyidejűleg elindítja a visszaszámlálást a következő Pub Sub megrendelésre, mert nem tudunk elégetni.

Ön már tervezi a következő látogatást a Publix deli a saját leginkább testre szabható Pub Sub? Mi is vagyunk: Van egy csirke ajánlatokkal töltött Pub Sub, a nevünkön, holnap várunk ebédre. (T-mínusz 24 óra …)

WATCH: Ez a dél-szupermarket-lánc a “Legjobb szendvics”

Mi a kedvenc része egy Pub Subnek? Vége? A közép? Egy másik rész teljesen? Nem fogjuk tartani ellened, ha azt mondod: “Az egész, buta.”

  Oh-So-Good Panini Receptek