Kapcsolja be a nyári csirke saláta egy forró és buborékolt serpenyőbe

Ó, csirke saláta, hogy szeretjük téged? Ön a hibamentes recept, amelyet minden nyári piknik vagy egyházi közösséghez fordítunk, a tökéletes étel a maradék vasárnapi sült csirke készítéséhez, és az ideális töltelék a lédús, vörös bélszín paradicsomon, egy gyors, hétköznapi vacsorára. Mihelyt a nyár elkezd csökkenni, és a gondolataid melegebb ételekhez fordulnak, hogyan venné ezt a nyári klasszikusot az ősszel? Nos, ha igazi déli lány vagy, egy rakott edény a fegyverek elérésén belül van, ezért egyszerűen forgassa a kedvenc csirke saláta egy forró csirke saláta sütőbe.

Néhány kiigazítást végezhet a kedvenc hideg csirke saláta után, és forró, pezsgő csirke sütővé alakíthatja. Gondold végig – mi van a csirke saláznál, ami nem fordul elő csirkehús-sütőbe? Az ízletes csirkével együtt kedvenc gyümölcseit, mint például a szárított áfonya, az ananász vagy a szőlő, keverjük össze kedvenc pörkölt diófélékkel, és válasszunk a tejtermékek (például tejföl, krémsajt vagy majonéz) választékából (vagy kombinációjából) , hogy összerakja az összetevőket. Úgy hangzik, mint egy nagy rakás.

Ha a salátát fel kell töltened, adj hozzá néhány vad rizst, orzo-t vagy angyal-haját. Van néhány apróra vágott brokkoli vagy angol borsó a fagyasztóban? Adj nekik egy gyors blanch, és keverjük össze a salátát egy színes és egészséges csavar. Mivel a “saláta” a kemencében felmelegszik, az összetevők elkezdenek elszívni több tejterméket, tehát mielőtt mindent összekevernénk, adjunk hozzá tejeket a tejtermékekhez, hogy több mártást készítsünk, és tartsuk meg a serpenyőt. száraz.

Mindannyian tudjuk, hogy mi teszi a jó hétköznapi tálat nagy a feltöltés, ugye? Ne hagyja ki ezt a lépést, amikor a csirke saláta forró csirke saláta-tálba kerül. Az ízletes feltöltés lehetőségei végtelenek, beleértve a vajas kenyérsütést, a felaprított főtt szalonnát, az aprított sajtot, a pirított dióféléket és a csodálatosan szeszélyes kedvenc, zúzott burgonya-csipeket.   

  10 finom banán kenyér receptek

WATCH: Hogyan készítsünk egyszerű egész sült csirkét

A cukrászdák lehetnek a tökéletes étel – feloldhatja és befagyaszthatja őket, majd egy hetes családi vacsorához, egy csoport vacsorázni, vagy ossza meg egy barátjával, amikor vigaszt kell neki. Nem kell eltörölned a kedvenc nyári csirke saláta receptjét, amikor egy egész évszakra használható takarmányká alakíthatod.