Mary Berry Genius Tippje a sütemények-nem törmelék hántolásához

Ha lelkes pék, tudod, hogy még a legfinomabb házi szakácsok is küzdenek a jeges süteményekkel. Miután elfogyasztotta az órákat a figyelem és a gondozás a keverés, előkészítése és sütés a tortán, a jegesedés lépés, ahol minden rosszul megy. Nem számít, milyen sima a felület, és megbotlott a keze, morzsák-bosszantó torta darabok, amelyek leválnak a rétegekből, és összekeverik a jegesedés, duzzanatokat, csomókat és csalódást okozva – tönkreteszi az egész élményt. Szerencsére, Mary Berry, a kedvenc brit torta rajongó és a televíziós show korábbi bírája A Nagy Brit Sütni, van egy zseniális jegesedési stratégia, amely ezeket a morzsákat a múlté teszi.

Mary Berry jegesedési technikája semmi köze ahhoz, hogy megváltoztassuk az Ön által használt jegesedést vagy süteményt. Ehelyett egy váratlan összetevő-lekvárt felszívást igényel – amelyet a sütemény felszínén áttörünk, mint a sütemény és a jegesedés közötti gátréteg. Ez az extra réteg, az ízletes, édes és ízes összetett érintés mellett, lehetővé teszi, hogy a cukormázás egyenletesen lecsúszik az elakadt felületen, és végül törje le a morzsolt pörkölt süteményt. Mary Berry megosztotta ezt a rétegzőcsúcsot a BBC Good Food mellett 9 másik időzített sütési stratégiával (amelyek mindegyikét tanulmányozzuk és kiegészítjük konyhai technikáinkhoz). 

Ha saját magzatot készítesz, sok ötlet és ízválasztási lehetőség közül választhatsz, de meg vagy győződve arról, hogy a málna, a kajszibarack, a szőlő, az őszibarack és a szeder áfonya a dekadens süteményekhez kedves kiegészítést jelentene. Ha meg szeretné tudni a sajátját, nézze meg a go-to jam receptjeinket. Azok számára, akik szívesebben vásárolnának egy edényt, kerekítettük kedvenc boltban vásárolt őszibarack-dzsemeket, amelyek közül bármelyik szépen elvégezné a munkát.

Ha elfogadja ezt a stratégiát, akkor a sütemények édesebbek lesznek, mint valaha, és a torta jegesedése olyan sima lesz, mint amilyen lehet. Nagy brit sütni bajnoki torta, ha valaha hallottunk róla. Ha olyan recepteket keresel, amelyekkel kipróbálhatja ezt a jegesedési technikát, azt javasolnánk, hogy böngészjük a legjobb csokoládé torták receptjeinket és kedvenc üdülési süteményeinket desszertekhez, amelyeket tökéletesen kiegészíthetne egy kis dzsem.

WATCH: Lane Cake

Megfontolná, hogy hozzáadja a lekvárt rétegeket a süteményekhez, mielőtt megtapasztaná őket? Tudassa velünk, ha megpróbálja!