Miért a borsó saláta egy déli klasszikus?

A déliek szeretnék kihasználni az idényjellegű termékeket. A tábláink tele vannak a helyi gazdaságokból (vagy akár saját kertjükből) frissen felszedett zöldségekből, és szombat reggel a mezőgazdasági termelők piacán állunk készletre, hogy készen álljunk az elkövetkező hétre. Egy nagyszerű módja annak, hogy a szezonális termékeket a legjobban kihasználják, a borsó saláta elkészítésével. Gyűjtsd össze és tegye fel a borsót, hogy biztos legyen benne, hogy egész évben tartós lesz. Frissen kivett zöldborsót használj egész tavasszal, nyáron sokféle terepiborsot gyűjts össze, és győződjön meg róla, hogy egy újszülött étkezés közben fekete szemű borsószalámkot készít. (Azt mondják, hogy jó szerencsét hoznak!) Tehát miért borsó saláta ilyen déli klasszikus? Számítsuk ki az utat.

A borsó mindent megy.

Ez igaz. Néhány déli étel annyira testreszabható, mint a borsó saláta. Adja hozzá a kedvenc bors jeleit, friss zöldségeket, és minden más egy egy-az-egy-fajta oldalon. A borsó saláta receptek pár borsot tartalmaznak váratlan és ízletes szezonális hozzávalókkal, de lehetővé teszik számunkra, hogy személyre szabjuk őket. Nézze meg Lucky Black-Eyed Pea Saladot, amely a fagyasztott fekete szemű borsót összekeverik a korianderes, a pirospaprika, a jalapeno, a paprika, a vízitorma és a friss őszibarackokkal. Valóban szerencsés!

A borsó saláta könnyen elkészíthető.

Ha friss borsó kerül a középpontba, akkor még kevéssé kell tenni. A borsó saláta gyakorlatilag magától értetődő. Csak kérdezzük meg a Sugar Snap-Snow Pea Salad receptjét, amely háromféle borsó-friss cukorka borsó, friss hüvelyes borsó és fagyasztott baba angol borsó kombinációját ötvözi. Add hozzá szójaszósz, gránátalma vagy áfonyalé, gyömbér és szezámmag, és van egy borsó saláta, mindenki élvezni fogja.

A borsó saláta tömegkedvelő.

Eltekintve azoktól a néhány déliektől, akik felesküdtek a borsóról, a többiek nem tudnak elégetni velük. Frissek és zamatosak, asztalainkon állandóak és nosztalgikus kapcsolat az elmúlt években. Úgy tűnik, hogy a borsó saláta mindig is népszerű volt. Ezért a borsó saláta olyan déli klasszikus, amelyet soha nem fogunk abból a célból készíteni vagy szolgálni a barátok és a család számára.

Mi a go-to borsó saláta receptje? Van valamilyen speciális kiegészítése? Úgy véljük, hogy tudjuk a választ erre, de ez az egyik a go-to New Year étkezés oldalán?