Miért déliek szeretik a Berry Muffinokat?

Nehéz lehet nyáron bekapcsolni a sütőt, de bízzon bennünket, meg kell sütni egy bogyó muffinokat. Ez a legjobb és legegyszerűbb módja annak, hogy édes déli bogyókat használjatok szezonban, de sok egyéb ok is létezik:

A bogyók lehetnek kevesebbek, mint a tökéletesek

Az olyan ételek, amelyek friss, nem főzött bogyókra, pl. Eper-sütemények és gyümölcssaláta kérésére, tökéletesen érett, gyengébb gyümölcsöt igényelnek. A bogyós muffinok sokkal megbocsátóbbak lehetnek – olyan gyümölcsöket használhatunk, amelyek enyhén túlérettek, vagy akár egy kicsit túl kemények. (A cukor egy tad.)

Bármely bogyót keverhetsz és találkozhatsz

Keverje össze és hasonlítsa össze a bogyókat, amelyekre kézzel készítettek epereket, málnákat, áfonyákat, szedereket, vörösborokat, őszibarackokat – bármi megy! Friss vagy fagyasztott bogyókat is használhat. Ha fagyasztott áfonyát használ, öblítse le őket néhányszor, mielőtt hozzáadná őket a tésztához vagy egy kis lisztbe öltözve. Ez segít megakadályozni a vérzést és a kékeszöld színt, amikor sütik – a muffin még mindig finom lesz, csak kevésbé vonzó.

Nehéz összetörni

Szüksége van egy könnyű projektre, hogy a gyerekek elfoglalva maradjanak az iskolában? A muffinok a legegyszerűbb receptek a fiatal pékek számára. A tészta egy tálba kerül és rendkívül megbocsátható. Próbálja meg a Basic Sweet Muffin receptjét, és adja hozzá kedvenc bogyóit.

VIZSGÁLAT: Hogyan készítsünk vörös bársonyos bogyós csokrot

Jól megfagynak

Ha van egy bumper növény bogyók a kezedben, hogy néhány tétel a muffinok és fagyasztja őket ziplock műanyag fagyasztó táska. Hűtőszekrényben leolvasztjuk egy éjszakán át és melegítsük fel a mikrohullámú sütőben vagy kenyérpirítóban, ha tetszik.

Szórakoztató reggeli vagy (főleg) jó neked snack

Soha nem kell ürügyünk arra, hogy enni egy muffint, de ha hozzá egy kis szív-egészséges diót és egy kis teljes kiőrlésű lisztet, egy muffin lehet egy egészséges módja annak, hogy elkezdhesse a napot vagy kielégítse a snack cravings délután.