Miért déliek szeretik a Bourbon golyókat?

Lehet ellenállni egy bourbon labdának? Hacsak te nem egy teetotaler, nem hiszem. Akár cukorral, csokoládéval bevonva, akár apróra vágott pekándiókban vannak bevonva, ezek a kicsi kis konfekciók egy kicsit túl könnyűek. A karácsonyi süteményt és a Derby Day party-okat a bourbon golyó egy áhított déli kezelés, és általában az első, amely eltűnik.

Ellentétben más déli stílusú desszertekkel (néztem rád, Coconut Chiffon Cake), a bourbon golyók nevetségesen könnyűek. Azt mondanám, hogy egy ötéves ember megteheti, de a bourbon kérdés. Biztos vagyok benne, hogy ismeri a képletet: kombinálja a zúzott vanília ostyákat és a finoman apróra vágott pekándiókat egy csomó porcukorral és egy kis kakaóporral. Nedvesítse meg a száraz keveréket kukoricaszirupmal és bőséges bourbon mennyiséggel, és keverje be ragadós pasztaba. Roll a paszta kis golyók, majd tekerjük őket további porcukor, vágott pekándió, vagy kakaópor. Vagy lehűtheti a bourbon golyókat, és beolvaszthatja őket olvasztott, sötét csokoládéba. Azonban úgy döntesz, hogy a bourbon golyókat bevonod, több tucatnyi és tucatnyi emberből állhatsz rajta – tökéletesen ajándékozó, Derby Day partikra, vagy a karácsonyi sütemények díszítésére.

A nem sütés mellett a bourbon golyók olyan csodálatos desszertek egyike, amellyel kísérletezhet és hozzáadhatja saját kreatív érintését. Hozzáadtam egy teáskanál őrölt fahéjat, extra csokoládét, és még ki is kapcsoltam a rumot a bourbon számára, ami finom, teljesen másfajta kezelést tesz lehetővé.

Egy fantasztikus összejövetelhez hozzáadtam egy kis narancssárgát a tésztához, megolvasztották a golyókat olvasztott, sötét csokoládéban, és mindegyiket egy kis szelet házi kandírozott narancshéjjal díszítették. Ez olyan nagy munkaigényű volt, mint egy négyrétegű tortát készíteni, ami nem a bourbon golyók készítésének a célja, de ó, ők voltak finomak.