Miért déliek szeretik a kukorica pudingot?

A délvidéki kukorica pudingot nem feltalálták (ez egy másik napi beszélgetés), de nincs semmi gondunk, hogy azt saját magunknak nevezzük. A kukorica a déli konyhák egyik alapanyaga, szeretjük a sütőt, és ez egy kellemes módja annak, hogy enni a zöldségeket – egy másik dolog, amit a déliek ismertek. Szeretem a kukorica pudingot egy másik okból: szinte lehetetlen csalódni, és saját kreatív centrifugálhatsz rajta. Ez valójában két ok.

A tojást, a nehézkrémet, a cukrot, a hagymát és a bőséges kukoricát tartalmazó, jó kukorica puding puha, puha textúrájú, mint a kukoricacsésze és a füstölő. Édes vagy sós lehet, attól függően, hogy tetszik. És mivel sok összetevő jól illeszkedik a kukoricához, sokféleképpen ízesítheti ezt az edényt.

A novemberi számunkban egy receptet adtunk a Classic Corn Pudding-nak, amely kétféle módon történhet. Zöld-Chile kukorica pudingunk délnyugati csavarral van poblano és zöld chiles, mexikói sajtok és friss koriander. Három sajtos kukorica pudingja még gazdagabbá és krémesebbé teszi az eredetit, éles fehér és sárga Cheddar és parmezán hozzáadásával.

Ha hagyományosabb kukoricabogárra vágysz, próbáld meg a Tee’s Corn Pudding-t, az egyik tesztkonyhád legkedveltebb receptjét. Az edénynek ez a változata az édesebb oldalon van, és friss kukoricamaggal töltött.  

Egy másik dolog, hogy szeretni kukorica puding az, hogy lehet szolgálni mellé szinte minden fő teáskanevű csirke, grillezett steak, üdülési sonkák, akkor nevezzük. Ez egy fantasztikus potluck étel ezért. Vagy vegetáriánus főételként szolgálhat egy egyszerű saláta vagy néhány pörkölt zöldség és ropogós kenyér mellett.