Miért van szüksége egy zsák Tater Tots a mélyhűtőben Minden Holiday Season Long

A Tater tots-okat az iskolai kávézó tálcákba és a merülési sáv menükbe helyezték, de ezek a ropogós, aranyos rögök sokkal többet tehetnek. Ahogy az ünnepi szezon közeledik, vegye fel egy zsákot vagy két fagyasztott csészét a boltba a tojáshéjjal és a cukorkákkal együtt, és örülni fog. Háromféleképpen mentheti meg ezt az ünnepi szezonban:

Nyaralás Brunch

A tojással, a Cheddar sajtjal, a szalonnával, és persze a tottával, ez a otthonos Tater Tot Breakfast Bake minden karácsonyi sör csillagának lesz. Tálaljuk a sültet egy mimóza vagy véres Marys korsó mellett, és egy egyszerű salátát szórakoztató étkezés közben barátainak. Vagy a családi fűszer-elterjedés középpontjává tegyük a mini fahéjhengereket, a gyümölcssaláta és az extra szalonnát. A legjobb az egész, az edény össze lehet állítani az előző este, és sütögetni másnap reggel, így a reggeli a szél.

Szilveszteri party előétel

Négy szó: Loaded Tater Tot Kabobs. Persze, elkápráztathatta a vendégeket fantasztikus sajtos táblákkal és végtelen tálcákkal, egy-egy kicsit hors d’oeuvres. De pénzt fogunk fizetni, hogy ezek a tater totos nyársak sajtosak, és a szalonna gyorsabban eltűnik. Különösen, ha a sör bevonódik.

Ház-vállalati vacsora

A vendégszobák (és a kanapé) a maximális kihasználtság mellett 6 ezer forint, és mindenki éhes. Fél tucat pizzát rendelhetett, vagy megcsípheted ezt a tömeges, kellemes Chili-sajtos burgonya-tál sütőt. Ez az olvasó kedvence a marhahús, a chili starter, a konzerv paradicsom, és sok sajtból készült, amelyek mindegyike tater tots réteggel van felvéve. Ez tiszta kényelem egy tálban, amit mindannyian használhatunk egy kicsit többet az ünnepek körül.