Sör alapjai

énKemény munka volt, de valakinek szüksége volt rá. Végül is több mint 40 sör kóstolása nem kis feladat. De a sörfőnökök tiszteletére odakinn, úgy döntöttünk, hogy felszívjuk és áldozzuk az asztali munkát egy délutáni bárban. Kutatásra. Olvassa el kóstolónk eredményeit, és nézze meg, mi volt az emelet? Köszönjük nekünk később.

Kóstoló megjegyzések
Elsődleges célunk az volt, hogy kiválasszunk egy megfelelő kóstoló helyszínt, amely az ízlésünket inspirálja és kivon minket az irodából. Tehát megtaláltuk a tökéletes sávot, felszálltunk, és lelkesen mintavételezett mikrohullámokat az egész országból. Átfutottunk az átlagemberekbe, olyanok voltak, és még néhány szánalmas portőr is. Egy porterünk olyan volt, mint a “rossz köhögésszirup”, egy India sápadt sört, amelyet “illatos, mint a rózsaszín sárgadinnye” írtak le, és egy olyan füstölgő, amely emlékeztetett a “füstölt sajtra”. De volt néhány fantasztikus pörköltünk is. Kedvenceink közé tartozott a Acme California Pale Ale: “könnyű, ropogós, sovány”, és Harpoon UFO Hefeweizen: “tiszta és sima”. Nagyon szeretjük is Régi Dominion tölgyfahordó Stout. Az egyik kóstoló megjegyezte: “Ez a szabály: az egyetlen módja annak, hogy ez a sör jobb legyen, ha a csap alatt lennék.”

Különböző stílusú preferenciákkal jöttünk be a kóstolgozásra, de nagyszerű elismerést nyertünk az összes megpróbált típushoz. Nagy sörök vannak ott, áttetsző pálcákkal, puszta árnyalattal, és a tetőfedő kátrány árnyékában. Ne féljen lépcsőn kívül lépni. Kattintson ide a sörfőzdék turné információihoz. Egészségére.

Egy csoport söröző szeretett idegenek gyűltek össze a Birminghamiban (The Open Door Café) Alabamaban egy sörkóstolóhoz. Nagyon köszönjük Terrill Brazelton tulajdonosunknak, hogy lehetővé tette számunkra, hogy a bárban “találkozzunk”.

ÉRTELMEZTETETT
Meg fogsz csodálkozni arról, hogy a sörtékházból származó friss sör íze van. Keresd meg a sörfőzést a környéken, és tervezd meg az utazást. Egy barátom és én úgy döntöttünk (szeszélyesen), hogy 1,500 mérföldre elindulunk a Virginia Virginia-i Ashburn-i Old Dominion Sörfőzde felé, és végül felkeressük a létesítményt. Nem juthat el Virginiaba? Próbáld ki a New Belgium Brewing Company-t Fort Collins, Colorado-ban (a Fat Tire otthona); a Kalamazoo Brewing Company, Galesburg, Michigan (Oberon); vagy a jelenleg működő több száz mikrohullámú sütőben. Ha van időd és műholdas rádiót? egy ilyen nagy sörfutás megéri az erőfeszítést. Ha megtalálja a sörfőzést, akkor keresse fel a www.beertravelers.com oldalt. Akkor hívja a cabbie-t.
 

Ez a cikk 2005-ben szerepel Hétvégi élet különleges kiadvány,