VIGYÁZAT: Miért a déliek szeretik a borsmájat?

Hallottál már a paprika zselét? Természetesen van. Ha délről érkezik, a válasz szinte mindig: “Igen, és én is szeretem.” A paprika zselé egy déli kedvenc zselé-formában – valahol egy lekvárt és egy élvezettel -, amit hozzáadunk bármihez és mindenhez . A paprika zselében a fő összetevők a paprika, a cukor és az ecet, amelyek a pektinnel kombinálva megőrzik az ismeretünket és a szeretetünket. A déli pop megnyit egy edényt egy könnyű alkalmazáshoz a vacsora előtt, és már ismertté vált főételünk főzete is. A paprika-zselé – mindenféle ízvilágában – minden nap bármilyen ételt, bármilyen módon. De ez csak egy ok amiért szeretjük. A többiek? Számítsuk ki a módokat …

Mindenre szüksége van a crackerek (és néhány krémsajt).

Néha megkérdezzük: “Hogyan kell enni paprika zselét?” És az igazság az, hogy neked van. Mindennel és mindenel megy. Ez egy nem-sikertelen kiegészítő, ha valaha is kóstoltunk. De ha belépési pontot keres a paprika-zselében, akkor próbáljon meg egy klasszikusan déli módot, hogy elfogyassza ezt a receptet: paprika zselét, ropogós krakkoló és krémsajt krémet. Hang furcsa? Nyisd ki a kedvenc búzakrémed ujját, vegyél fel egy krémsajtot, réteget, és ízlelj meg. Látni fogja, mit értünk.

A paprika jellé minden ízben jön.

Míg a piros és a zöld paprika jellies kipróbált és igaz klasszikus, nem félünk elhagyni a zselé edényt, és megpróbálni a déli sok papíros zselét váratlanul. A választás elkényeztetett, amikor a tökéletes borsmájat választjuk ki. Ismertünk az áfonyás paprika zselét, az ananász paprika zselét, a szeder borsmártikát, a whisky borsmártyát, a bors pepper zselét, az áfonyás paprika zselét, a mango paprika zselét, a paprikát, az enyhe paprika zselét. a paprika-zselé ízét, és mi délieket mindenki megkóstol.

A paprika zselé megy mindent.

És mindent értünk. Míg a kekszek és a krémsajt a mi kedvenc pálinkánk a paprika-zselé számára, ez egy sokoldalú kapucni, és mindent kiegészít a főételektől az alkalmazásokig és a salátákig. Ön is főzhet vele. Kezdje el használni a borsos zselét a konyhában a kedvelt receptek közül: Red Pepper Jelly-Brie Bites, Pepper Jelly Palmiers, Sertéssütők Pepper Jelly Sauce-vel, Sertés Grillades Pepper Jelly-Peach Mártással, Pepper Jelly-Goat Sajtkrémek, Pepper Jelly-glazírozott sárgarépa, Pepper Jelly dán, Red Pepper Jelly Vinaigrette és Pepper Jelly Margaritas. Ha szeretné raktározni a kamráját, megtalálhatja a paprika jeleit, ahol a megőrzött árut értékesítik; online, próbáld meg a Stonewall Kitchen-t és a Lauri Jo-t.

Mennyire szereted a paprika zselét? Ez az egyik a vacsora előtti vacsora, vagy új utakat találsz a konyhában főzni vele?