Ez az, amit el kell helyezni a következő esküvői zuhanytálcába

Nincs jobb idő, hogy előhozza a szép tányérokat és a lyukasztót, mint egy esküvői zuhany. Az ünneplő fényűző menyasszonynál, ajándékokkal (gondosan, természetesen), és kortyolgatni és enni, virágos edények és dekoratív puncs tálak készültek ilyen pillanatokra. 

Függetlenül attól, hogy a verandán egy gálak csoportot szervez, vagy a megállókat egy tematikus párttal húzza ki, a tökéletes ütés a legfontosabb, ha az ünneplést egy csobbanással bámulja. Sok vendég csak találkozhat, mivel a menyasszony élete minden részéről barátok és családok először találkoznak. Az utolsó dolog, amit akarsz, egy zuhanyzó, amely úgy érzi, hogy egy kemény találkozás és üdvözlés. Helyezze a megfelelő koktélt a vendégek kezébe, és minimális kicsi szórakoztató és szórakoztató történeteket tudunk biztosítani.

Szóval, mi lesz a pártja a menyasszonynak a menyasszonyi szellembe? Személy szerint tudjuk, hogy ez több lesz, mint egy ünneplés, amikor a Champagne Punch recept a büféasztalon van. És bár a Champagne Punch önmagában ízletes, a kedvenc menyasszonyi gyümölcseink gyümölcsös keverést biztosítanak egy extra ízes érintésre.

Miért tesz egy kicsit valami extraet a már tökéletes Champagne Punch sorozatba? Nos, csak egy kötőjeles áfonya és szárított levendula, amelyet cukorral és vízzel sütnek, átalakítja ezt a klasszikus puncsot egy virágos Blueberry-Lavender Champagne Punch-ba. Vagy egy másik gyümölcstervezett változatnál használhatja a szamóca zselé és a reszelt gyömbér sima keverékét, ami egy eper-gyömbéres Champagne Punch-ot hoz létre, amely biztos lehet abban, hogy a hölgyek másodpercek alatt kimerülnek. Ha az első (vagy második …) tétel a menyasszonyi zuhanycsípőn szárazon van, a Mint-Lime Champagne Punch olyan egyszerű változat, hogy nincs agya a kezünkben. A nem alkoholtartalmú lehetőségekkel foglalkozó felek is felkavarhatják ezeket a kellemes menyasszonyi zuhanyzóitalokat azáltal, hogy a recept szerint a pezsgőt, a citromlime-szódát, a seltzer-vizet vagy a gyömbérsüteményt helyettesítik.

Pezsgő Punch

Recept: Champagne Punch
Recept: Mint-Lime-Champagne Punch
Recept: áfonya-levendula-pézsma lyukasztó
Recept: Eper-Ginger-Champagne Punch

Amíg az egyszerű Champagne Punch önmagában ízletes, a gyümölcsös keverékek extra ízes tapintást eredményeznek. Nem alkoholtartalmú opció esetén használjon citromhéj-szódát vagy sűrítő vízzel.

Fotó: Hector Sanchez

Nem számít, hogy melyik Champagne Punch stílust választottad, biztosak vagyunk benne, hogy egy olyan slágerrel szolgálunk fel, amely ünnepi, pezsgő módon megkezdi a menyasszonyi mulatságot.