8 syytä Southerners Love Gilmore Girls

Gilmore Girls
Getty Images

Me tunnemme Gilmore Girls mania. Ja vaikka voisimme olla kilometrejä Stars Hollowilta, on olemassa paljon yhtäläisyyksiä kuuluisan viehättävän kaupungin ja eräiden omien pikkukaupunkien välillä. Uskolliset katsojat Teksasista Virginiaan katsovat Roryn ja Lorelain roskaruokavalmisteita Stars Hollowissa ja ajattelevat: “Hei, odota, tämä on kuin kotikaupunkini”.

Tunnin pituiset linjat, jotka kulkevat Etelä-kahviloista, jotka on remontoitu, kun Luke’s Diner todistaa: Gilmore Girls yhdistyy eteläisten sydämien kanssa. Ja siksi miksi:

1. Miss Patty on äärimmäinen Southern gossip queen
Miss Patty, hänen elinvoimainen huivinsa ja karkeat korut, tietää kaiken Stars Hollowin kaikista – ja levittää juoruja luopumatta (kuten silloin, kun hän kulkee Roryn ja Christopherin läpi kiertelemällä Stars Hollowin läpi ja sitten pääsee heti puhelimeen kertomaan kaupunki siitä). Etelässä meillä on myös kaupungin juorut. Ja Pattyin oikea nainen, Babette, on tärkeä myös – jokainen eteläinen juorut tarvitsee sidekickin.

2. Emily ja Richard Gilmore ovat kuin meitä
Asioita, joihin voimme liittyä: Emilyn runsas juhlat, Richardin esikaupunkiruokailut, heidän ensiluokkaiset tyylinsä ja tietenkin heidän vaatimuksensa perjantai-iltaisin. Perusteet, jotka ovat tärkeitä.

3. Luke Danes ja hänen koko skeittaava yhtye
Myönnä se, se ei ole ollenkaan vaikea kuvata Scott Patterson ajaa pick-up kuorma alas hiekkatie Etelä-Georgia. Me rakastamme sitä flanelli-paitaa ja taaksepäin baseball-korkkia. Lisäksi hän hoitaa ruokailun, joka palvelee mukavuutta – yum. 

4. Stars Hollow heittää meidän erilaisia ​​?? festivaaleja
Joitakin muutamia mainoksia: Perustajan Firelight-festivaali, Summer of Madness -tapahtuma, Bid-a-Basket, Spring Fling, vallankumouksellisen sodan uudistus, elokuvan yö aukiolla (jossa The Yearling toistetaan joka vuosi) ja Dance Marathons. Me rakastamme juhlia, joihin kotikaupungin ylpeys, ruoka, juoma, yhteisöhenkisyys ja elokuvat kuuluvat.

5. Punaisen kaupungin arvojen suuri painoarvo
Taylor Doose -yrityksen itsensä julistettuna voimakkaimmaksi mieheksi Stars Hollowissa on suuri rooli pienyritysten arvojen muokkaamisessa. Olemme myöhässä. Flashback to Season 2, Episode 12, kun Taylor ripustaa hänen surullisen “Rory Curtain” Stars Hollow Video suojellakseen nuoria suojelijoita katsomasta, mitä hän pitää sopimattomina videoina. Hän on myös intohimoinen omistusoikeudesta, kaupungin kaunistamisesta ja moottoripyörien pitämisestä pois kaduilta.

6. Comfort-cooking power-pari, Sookie ja Jackson
Sookie on loistava kokki, joka valmistaa aina liikaa ruokaa. Jackson on maanviljelijä, joka välittää tuotteistaan ​​niin paljon, että hän yhdessä jaksossa nukkuu kesällä kesäkurpitsa sen kypsyyden varmistamiseksi. He rakastavat tuoretta, paikallisesti viljeltyä ruokaa. Kuulostaa tutulta?

7. Rory ja Lorelai puhuvat nopeasti, usein ja runsaasti wit
Kun laitat kaksi eteläistä naista yhteen – etenkin kaksi eteläisen perheenjäsentä – ei koskaan (koskaan) ole hankala hiljaisuus. Rory ja Lorelai muistuttavat meitä omasta äiti-tytärliitoksesta, koska he ovat nopeasti puhuneet ja kykenevät puhumaan kukaan.

8. Perhe tulee aina ensin

Gilmore-tytöt eivät ole ilman heidän osuutensa perhe-draamasta: Lorelai ja Rory viettivät 5 kuukautta, 3 viikkoa ja 16 päivää puhuen toisilleen, eikä edes mainita Lorelain ja Emilyn myrskyisä suhdetta. Huolimatta juoni-ajo draamasta, näyttää yksi asia selvä: perheesi = parhaita ystäviäsi. Ja tämä on yksi asia, jonka Southerners ymmärtää aina.

Ehkä sarjan kirjailija Amy Sherman-Palladino vei näyttelyyn muutamia piirteitä, joita hän oppi äidistään, joka syntyi Gulfportissa Mississippissä. Tai ehkä hänellä ei ollut aavistustakaan, että hänen näytelmänsä olisi yhteydessä niin monenlaisiin katsojia. Hänen relatoitavien merkkiensa ansiosta ihmiset ryntäsivät ponnahdusikkunoihin Lukein etelään ja koko lääniin. Ja niin, sanomme, “Oy kanssa poodles, jo!”