Hope Floats on täydellinen syyllinen iloelokuva – se on sydänsärkevä, sydämenvaimainen, hauska ja romanttinen, usein kaikki samaan aikaan.

Elokuva seuraa Birdee Pruittia (Sandra Bullock), joka julkisesti havaitsee, että hänen avioliitonsa on ohi. Vain muutamia vaihtoehtoja, hän lähtee kotiin Smithville, Texas, nuoren tyttärensä Bernice (Mae Whitman) houkuttelemaan siirtyä takaisin äitinsä kanssa (Gena Rowlands). Vaikka Birdee ei ole kovin tyytyväinen voidakseen tulla takaisin Smithvillessä, hänen lukion Beau, Justin (Harry Connick, Jr.) on innoissaan paluustaan ​​- mutta Birdee yrittää poimia hänen elämänsä palaset eivätkä rekindle vanhaa romanssi. Jos olet nähnyt romanttisia komedioita, voit todennäköisesti arvata, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Ei ole väliä kuinka monta kertaa olet nähnyt elokuvan – ja olemme nähneet sen paljon – on silti niin hauskaa katsella yhdessä Sandra Bullock ja Harry Connick, Jr. Ja kuinka monta kertaa olet nähnyt elokuvan, voi silti olla yksi tai kaksi asiaa vielä selville.

Tässä on yhdeksän asiaa, joista et välttämättä tiedä elokuvasta:

1. Forest Whitaker ohjasi elokuvan

Kyllä, ennen kuin hän voitti Oscarin diktaattorin Idi Aminin kanssa Skotlannin viimeinen kuningas tai otti kotiin palkintoja Hovimestari ja Fruitvalen asema tai pelattu Saw Gerrera sisään Rogue One: Star Warsin tarina, Whitaker ohjasi tätä romanttista komediaa.

2. Elokuvan kirjailija jatkoi luomaan Minä, Tonya

Steven Rogers on yksi Hollywoodin kuumimmista kirjailijoista näinä päivinä sen jälkeen, kun hän on keksinyt uudelleen yhden luistelun suurimmista skandaaleista. Hänen uransa alkoi Hope Floats, vaikka. Sieltä hän jatkoi kirjoittaakseen Julia Robertsin ja Susan Sarandonin elokuvan käsikirjoituksen, Äitipuoli, muutama vuosi myöhemmin, ja hän käänsi Tonya Hardingin ja Nancy Kerriganin sagin Oscar-ehdokkaaksi.

3. Smithville, Texas on erittäin todellinen paikka

Smithville kaupunki istuu Austinin laitamilla ja on järjestänyt runsaasti Hollywood-tyyppejä vuosien varrella. Ei vain Hope Floats kuvattiin siellä, mutta niin oli 2008 elokuva Elämän puu Brad Pittin kanssa. Älä odota tarttuvasta purennuksesta Honey’s Dinerissä, koska ravintola on rakennettu vain elokuvalle.

4. Birdeen talo on myös todellinen

Kun Birdee siirtyy kotiin Smithvillelle, hän ei siirry varaamon makuuhuoneeseen äitinsä huoneistoon. Sen sijaan hän siirtyy takaisin historialliseen McCollum-Chapman-Trousdale Houseen. Rakennettu vuonna 1908, uusklassinen koti on tasainen out upea, kiitos upea kaksinkertainen esiportaan vuorattu sarakkeita. Se on suunniteltu tekemään suurimman osan viileistä iltoista ja sopii erinomaisesti kaveriin, joka on juuri muuttanut takaisin kaupunkiin.

KATSELLA: 5 romanttista elokuvaa, jotka houkuttelivat Box Officea

5. Patrick Swayzen äiti koreografoi elokuvan

Patsy Swayze oli pitkäikäinen koreografi – ja kuka tahansa, joka on nähnyt Dirty Dancing tietää, että ainakin osa hänen lahjakkuudestaan ​​hieroi poikaansa. Patrick Swayzen tanssitaito ei ollut Houstonin nartun ainoa menestystarina. Hän opetti myös John Travoltaa kaksivaiheiseksi 1980-elokuvaksi Urban Cowboy.

6. Gena Rowlands ja Sandra Bullock menivät samaan lukioon

Molemmat Rowlands ja Bullock osallistuivat Virginiaan Washington-Lee High Schooliin. Rowlands valmistui 1947-luokkaan, kun taas Bullock oli Washington-Lee High Classissa vuonna 1982 ennen kuin hän menestyi East Carolina University Greenville, North Carolina, opiskelemaan toimiva.

7. Hope Floats oli ensimmäinen elokuvan alla Sandra Bullockomaan tuotantoyhtiöön

Sandra Bullock on aina ollut hyvin mukana hänen elokuvissaan. Menestymisen jälkeen Hope Floats, hänen tuotantoyhtiö Fortis Films on jatkanut tuottamaan monia Bullockin elokuvia mm Käytännön taikuutta, Kahden viikon varoitusaika, ja Miss Congeniality.

8. Mae Whitman, joka pelaa Berniceä, on pelannut paljon kuuluisia tyttäriä

Hän soitti Meg Ryanin tyttärelle Kun mies rakastaa naista ja George Cloonyn tytär sisään Eräänä kauniina päivänä ja soitti tytär TV-ohjelmassa Vanhemmuus. Hän on kaikki kasvanut nyt ja toimii edelleen rooleissa kuten elokuvissa Duff ja TV-sarjan kaltaiset Pidätetty kehitys ja Hyvä tytöt.

9. Oopsie

Kun Justin vie Birdee Country Dance Club, he kytkeävät jukeboksiin, mutta silti voi nähdä bändin soittamassa taustalla. Se ei ole myöskään ainoa virhe filmiin. Kun hän ottaa Birdee nähdä talon hän rakentaa, jättiläinen mikrofoni on roikkuu keskellä näytön, kun hän avaa oven.