Amy Grantin tytär lahjoitti hänen munuaisen parhaan ystävänsä

Amy Grantin tytär, Gloria Mills “Millie” Chapman, on kultainen sydän, mutta hänen munuaiset säästävät elämää.

Nykyajan kristillisen laulajan vanhin tytär (joka inspiroi “Baby Baby”) entisen aviomiehensä Gary Chapmanin kanssa lahjoitti munuaisen parhaan ystävänsä, Kathryn Dudleyn, tiistaina. Eräänä päivänä ennen kuin hän meni leikkaukseen, hänen isänsä pyysi fanit rukoilemaan 27-vuotiaasta tyttärestään Facebookissa.

“Tämä on vanhin tyttäreni, Gloria Mills Chapman. Huomenna aamulla hän lahjoittaa munuaisen parhaan ystävänsä, Kathrynin, “hän kirjoitti Facebookissa. “He tuntevat toisensa koko elämänsä ja kun Kathryn tarvitsi, Millie oli täydellinen ottelu. Olen niin ylpeä hänestä, sanat eivät mene. Kerro rukous heille molemmille ja luottakaa minuun, että he ovat Hänen käsissään. “

Grantin tiedottaja vahvisti Tennessean että leikkaus oli menestys ja sanoi, että molemmat naiset olivat toipumassa tiistai-iltana.

“Olemme niin ylpeitä Millie n epäitsekkäästä ystävyydestä ja olemme kiitollisia siitä, että molemmat tytöt tekevät hyvin eilisen leikkauksen jälkeen”, Grant kirjoitti hänen Facebook-sivuillensa keskiviikkona.