Kayla Gaytanilla on ollut merkittävä vuosi. Tammikuussa 2016 – kuusi päivää ennen 29. syntymäpäivää ja viikkoa hänen häät – Kentuckyn asukkaalla todettiin Hodgkinin lymfooma. Murskaava uutinen tuli lukemattomien väärinkäsitysten jälkeen ja vuoden ja puolen lääkärin käynneistä, jotka etsivät syytä kutistumaan (yksi mahdollinen oire Hodgkinin lymfoomasta). Tänään kertoo, että Gaytan ja hänen miehensä Charles, Fort Campbellin, Ken., Asettunut sotilas, olivat jo vanhempia kahdelle lapselle, kun hätäapua vierailulla paljastui kasvaimia, jotka otti kolmanneksen rintaontelostaan.

Gaytan sai sitten “mauton” kemoterapian, joka sai infuusioita joka toinen viikko viisi kuukautta. Lopulta kesäkuussa hän meni remissioon. Ja sitten tapahtui todellinen ihme. Hän ymmärsi, että hän oli raskaana spontaaneilla nelikulmioilla – syntynyt ilman hedelmällisyyttä tai muita lääketieteellisiä toimenpiteitä.

“Sinulla oli neljä terveellistä sydämenlyöntiä. Se on todella ihme “, Gaytan kertoi tänään “Kutsuin aviomieheni, kun pääsin parkkipaikalle ja hän oli todella yllättynyt ja ajatteli väärin. . . olimme vain eräänlainen shokki. “

Raskaus meni sujuvasti, ja tavoitteena oli Gaytan kuljettaa vauvoja 34 viikkoa ennen toimittamista C-osan kautta. Mutta ei ollut kauan ennen kuin hän alkoi kutina uudelleen ja huomasi hänen imusolmukkeiden popping uudelleen. Marraskuun biopsia paljasti, että Hodgkinin lymfooma oli palannut. Gaytan tarvitsi enemmän kemoterapiaa, mutta hänen täytyy saada vauvat ensin.

“Ruumiini kertoi minulle, että minun tarvitsee aloittaa hoito ennemmin, joten päätimme ottaa vauvat ulos 30 viikossa”, Kayla sanoi. Neljä kappaletta toimitettiin Vanderbiltin yliopiston lääkärikeskuksessa Nashville, Tenn. 30. joulukuuta.

Charles, Michael, Victoria ja Lillian vaihtelevat painosta 2 kiloa, 8 unssia, jopa 3 kiloa, 2 unssia. Victoria ja Charles ovat joitakin asioita keuhkoineen ja ovat tuulettimilla, mutta ne kaikki ovat terveitä ja päivittäisiä.

Samaan aikaan skannaukset paljastivat kasvaimia äitinsä rinnassa, kainaloissa ja kaulan alueella. Hän aloittaa kemoterapian 18. tammikuuta ja hänellä on oltava kantasolutransplantaatti, jota seuraa 16 kuukautta kemoterapiaa. Lääkärit sanovat, että hänellä on 50 prosentin mahdollisuus elää seuraavien viiden vuoden aikana. Kaikesta huolimatta hän on edelleen toiveikas.

“Minusta olisi helppoa istua nurkkaan ja itkeä koko ajan ja olla järkyttynyt siitä, että kaikki tämä tapahtuu”, hän kertoi tänään. “Mutta ajattelen hämmästyttävää perhettäni, jota minulla on ja minulla on tukea minulle ja se todella auttaa minua läpi joka päivä. “

“Tietäen, että minulla on neljä uutta vauvaa, jotka haluaisin kasvaa ja nähdä, miten heidän persoonallisuutensa toimivat, tämä on suuri rooli siinä, mikä auttaa minua pääsemään läpi.”