Missä he ovat nyt: Shirley MacLaine

Richmond, Virginia-syntynyt Shirley MacLaine sijoittui paikalleen kulttuuritietoisuutena, koska poikkeuksellisen herkkä naapuri Ouiser Boudreaux Steel Magnolias. Lines like “Älä yritä päästä minun hyvällä puolella, Truvy. En ole enää yksi “ja” En ole hullu, olen juuri ollut erittäin pahalla tuulella 40 vuotta “, on tullut osa yhteistä eteläistä sanakirjaamme. Ouiser Boudreaux on varsin hahmo, ja Shirley MacLaine toi hänet möhkäleiseen elämään. Joten, missä MacLaine on nyt?

Hän ei todellakaan ole lähtenyt valoilmiöstä. Olet varma, että olet nähnyt MacLainea muutamassa monista elokuvista, esityksistä ja televisio-ohjelmista, joissa hän esiintyi, sekä ennen että 28 vuoden kuluttua Steel Magnolias julkaistiin.

Hänen debyyttinsä jälkeen hän on ollut tähti, jolla on kiistaton persoonallisuus. MacLaine on näyttänyt näyttämöstään johdonmukaisesti vuodesta 1955, jolloin hän teki ensiesiintymisensä tv-sarjassa Suihku tähteä. Sinä vuonna hän esiintyi myös elokuvat Trouble with Harry ja Taiteilijat ja mallit.

Koko hänen uransa aikana MacLaine nimitettiin kuudesta Oscar -palkinnosta (tähän mennessä), myös hänen rooleistaan Jotkut tulivat (1958) ja Turning Point (1977). Hän voitti Akatemian palkinnon parhaasta näyttelijästä puolestaan ​​Auroran Greenwayn puolesta Käyttöehdot (1983). Hän soitti myös osastolla 1969-luvulla Makea hyväntekeväisyys, mutta mielestämme jotain hänen rakastetuimmasta työstään tapahtui vuonna 2005, jolloin hän esiintyi elokuvissa Bewitched, hänen kengissä, ja Huhu on se (jotka kaikki ansaitsevat uudelleenkatselun).

Ja tänään? MacLaine, nyt 83, on jo kolme uutta elokuvaa vuodelle 2017, 2018 ja 2019. Ensimmäinen on mukauttaminen Pieni merenneito, jota seuraa perhe-elokuva nimeltä Jim Button ja Luke moottorikuljettaja. Vuonna 2019 hän esiintyy rinnalla Anna Kendrick, Bill Hader ja Billy Eichner sisään Nicole, tähtikuvioinen Joulupukin komedia. Aiemmin tänä vuonna hän esiintyi Viimeinen sana Amanda Seyfried ja Thomas Sadoski. Hän on myös elävöitynyt Vahingonilo ja Downton Abbey viime vuosina. Hän on aina ollut yksi-of-a-kind, emmekä voi odottaa, mitä hän tekee seuraavaksi.

Shirley MacLaine Image 2
William Lovelace / Getty Images

WATCH: Sally Field ja Shirley MacLaine Toista Word Associationin Steel Magnolias Castin kanssa

Emme voi saada tarpeeksi Shirley MacLainea, ja odotamme tulevia elokuvia. Sillä välin ajattelemme, että on aika a Steel Magnolias re-watch.