Säilytys Stuffer Alert! Kids Music Vanhemmat rakastavat myös

Juhlapyhät tarkoittavat usein lapsien pinoamista autoon ja menevät pitkin matkaa perheen käymiseen. Joen yli ja metsän läpi menemme. Olemme kaikki olleet siellä. Pitkät autoilut voivat olla todella kovaa pienillä lapsilla ja pitää heidät viihdyttämällä on avain terveydelle koko perheelle.

Anna nuoren kansan, NEEDTOBREATHEn Josh Lovelacen debyyttialbumi.

Itse kahden pienten lasten isä, Lovelace ei aio tehdä ensimmäistä soololevyään lapsille, vaan juuri se tapahtui.

“Aloin kirjoittaa kappaleita lapsilleni, vain liittyä niihin. Laulut olivat hyvin erityisiä heille ja suhteelleni heidän kanssaan, “Lovelace kertoi meille.

Hän huomasi pian, että hänellä oli jotain erikoista, että toiset nauttisivat ja hän oli täyttänyt tarpeeksi levylle. Vaikka lasten albumi ei ollutkaan jotain, mitä hän oli suunnitellut. Mutta kun hän kirjoitti musiikkia laulamaan Henrylle, ikä 4 ja Margo, ikä 1, hän tajusi, että se oli “luonnollinen ensimmäinen askel eri musiikillisessa suunnassa”.

Mutta älä huoli, NEEDTOBREATHE-fanit, Lovelace ei mene mihinkään. Hän vain venyttää hänen musiikilliset jalat. Ja se todella toimi. Lupaamme, että tämä on yksi albumi, jota et mielessä pelaa toistamalla aina mummon taloon.

 

WATCH: NEEDTOBREATHE: n merkitsevän musiikin takana

Josh Lovelace ja Friends Present: Nuori kansanmusiikki, nyt saatavilla Amazon, ei ole vain kappaleita hänen lapsilleen; se on todellinen perhetapahtuma.

“Poikani laulaa levyllä, soitettu kappale Henry minun poikani. Hän oli mahtava. Hän on tottunut olemaan isällisessä toimistossa, joka on studiossa kellarissamme.

Hän jatkoi: “Asensin hänelle mikrofonin ja lauloi. Ja hän sekoitti sanat ja se oli niin täydellinen virhe, joten minun piti jättää se. Joten kappale, jonka kuulet, on oikeastaan ​​väärä lyriikka. Hän laulaa koko kuoron ja sitten tulen sisään ja laulan sen oikein. “

Vaikka hän on vain tuskin vuoden ikäinen, Lovelacen tytär Margo voidaan kuulla useilla kappaleilla sekä nauraen että kaventamalla.

“Tämä levy on viileä asia, että suurin osa siitä tehtiin lapsilleni istuen sylissäni kun soitan pianolla tai he ovat huoneeseen ja pyydän heitä hiljaa kolmekymmentä sekuntia, miksi minä teen taustamusiikkia “, hän sanoi.

“Se on todella perheen ennätys. Vaimoni laulaa siitä, minulla on serkut, jotka laulavat sen päälle. Se on meidän talomme kaikkien muiden. “

Jokainen kappaleessa oleva levy on taitavasti säveletty ja rakkaus, jonka hän laatii jokaiseen, on niin ilmeinen. Se tuntuu kummalliselta kuin verhon takana Lovelacen kotiin ja että kukin laulu voisi yleisesti koskea sanoja, jotka kaikki vanhemmat kirjoittaisivat omille lapsilleen. Sinä olet minun paras ystäväni, oli kirjoitettu nimenomaan tyttärelle Margo, mutta oppitunti on yksi meidän kaikkien pitäisi opettaa lapsillemme.

“Ajattelemalla maailmaa ja missä olemme, haluan hänen olevan ystävä ystävilleen ja myös olemaan hyviä ystäviä. Se on erittäin hölmöinen laulu, mutta sen ytimessä ja koko levyn ytimessä on oudolta, että on hauskaa, on hauskaa tehdä vitsejä ja nauraa ja laulaa. “Voit katsella musiikkivideoita tämän kappaleen alla.

 

Toinen hauska kappale albumista on Messy Bessy, ja sen inspiraation saatiin vain tavallisesta, joka päivä kokemuksesta.

“Messainen Bessy on lempinimi, jonka siskoni antoi pojalleni. Hän oli aina kaikessa, kun lapset ovat. Ja sisareni juuri sanoi: “Sinä olet vain sotkuinen Bessie.” Ja klassisessa lauluntekijän muodossa loppui ääneen huoneesta äänitteellä ja kitaroilla ja yritin kaapata tuon hetken. “”

Henryn, Margon, eräiden serkkujen ja hänen vaimonsa Whitneyn lisäksi Lovelacella on muita erikoisvieraita, jotka yhdistävät hänet tähän hauskaan, nostalgista, mutta tuoretta nautintoaan lasten sävellyksistä. Näihin vierailijoihin kuuluu Ben Rector Karhu metsässä, Ellie Holcomb on Lisää aikaa sinun kanssasi ja Laulaa laulu minulle, Lovelace kutsui kahta hyvin erikoista vierasta; lasten musiikin legendoja, Sharon ja Bram. Kahdesta elossa oleva elokuva, Elephant Show, Sharon ja Bram, jotka rakastavat lapsia Amerikassa sekä Kanadassa musiikistaan ​​ja televisio-ohjelmastaan ​​ovat Lovelacen eläviä sankareita. Hän on tullut ohjaajaksi hänelle ja hänen ystävilleen.

“Sharon, Lois ja Bram olivat suuri osa minun kasvattamani; lapsuuteni. Ne olivat ehdottomasti suuri osa syytä, miksi päätin mennä musiikkiin aikaisin. Näin vain ne, näkivät kuinka he tekivät sen ja innostaa minua. Innostuin innostamaan muita. Jotta ne laulisivat levyllä, minulle oli hyvin täysi ympyräpäivä. “

Alla olevasta leikistä voit nauhoittaa tämän hyvin erikoisen nauhoitusistunnon kohtauksia. Lovelace kertoo Sharonille ja Bramille, että hän pyrkii olemaan lapsille, mitä he olivat hänen puolestaan.

 

 

 

“Lastenmaailmassa on hienoja taiteilijoita, jotka tekevät sitä todella hyvin, ja halusin vain olla osa sitä.”

Mielestämme hän on suorittanut tämän tehtävän. Tartu kopioosi tänään. Koko perhe rakastaa sitä!