Sinun tarvitsee vain saada kiinteistön veljekset tulemaan kaupunkiin

Sisustussuunnittelun harrastajat ja tee-itse -asiakkaat ympäri maata tietävät ja rakastavat tunnetuimpia kodinrakennuksen veljejä, Jonathan ja Drew Scott. 39-vuotiaat kaksoset ovat tehneet lukemattomia määriä kodin omistajien unelmamaailman fantasioita totta hit HGTV franchising Kiinteistön veljekset. Beyond Jonathan ja Drewin hilpeä näytönohjain ja älykäs veljenmurtaja, identtinen design-duo auttaa perheitä kunnostamaan kiinnittäjiä päämiesten myydä ylimmästä dollaria. Se on vain sellainen tv-ohjelma, jossa me kaikki haluamme veljekset muuntamaan maapallon pohjapiirustuksemme hauskoihin ja mielenkiintoisiin tiloihin.

Jos katselet Jonathan ja Drew eri spinoffeista – viisi, tarkalleen, onko sinulla kutina, että he tulevat kaupunkiinsi kuvaamaan episodi? Näin voit saada kaksoset tekemään uudelleensuunnittelumuodin asunnossasi tai kodin lähellä sinä. Yllättävää, et tarvitse “sisään” olla näyttelyssä itse. PopSugar-haastattelussa veljet paljastivat, että sinun tarvitsee vain lähettää heille viesti sosiaalisesta mediasta, merkitsemällä HGTV ja erityisnäyttely.

“On aina toivoa, koska siirrymme toiseen kaupunkiin joka toinen tai kolmas kuukausi”, Jonathan kertoi PopSugarille.

Scottin veljekset juuri päättyivät kuvaamaan Nashvillessä Kiinteistön veljekset ja Kiinteistön veljekset: Ostaminen ja myynti. Kun ne päätyvät ammuntaan Kiinteistön veljekset kotona: Drew’s Honeymoon House Los Angelesissa he alkavat kuvata Torontossa kolme kuukautta. Tämän jälkeen kaikki Yhdysvalloissa olevat paikat ovat haaleilla, mukaan lukien eteläisen jakson kuvaaminen.

“Olemme olleet Texasissa kahdesti”, sanoi Drew. “Menimme Austinille ja menimme Galvestoniin, koska ihmiset sanoivat haluavansa meitä [yhteiskunnalliseen]. Me rakastamme ajatusta tulemasta uusiin kaupunkeihin.”

WATCH: Yksi remontointi, joka ei kannata tehdä – Kiinteistön veljesten mukaan

Pikku nudging Twitter, Instagram, tai Facebook, Scottin voisi lähteä lähellä olevaan kaupunkiin pian. Jos haluat tehdä ulkoasun todellisesta sarjasta tai verkosta, pääset HGTV: hen saadaksesi tietoja kaikista tällä hetkellä lähetetyistä esityksistä.