Vain asiat Homesick Southerners Know

Tulin tänne puoli vuotta sitten New Yorkista. Olen kasvanut etelässä, mutta menin yliopistoon ja grad-kouluun pohjoiseen (vanhempani ajattelivat, että Yankees sai minut). Tulee takaisin etelään, oli sanan parhaimmassa merkityksessä tullut kotiin. Kaikki lapsuudestani mielelläni olleet asiat olivat vielä täällä – ystävällisyys, iltapäivät vettä Tervis-kerroshuoneella täynnä jotain, eeppinen kirkon ruoka -ruoka – mutta nyt meillä on mahtavia panimoita, vaatevalmisteita ja ruokaa kohtaus, joka ei ole koskaan ollut parempi (tai suosittu). Joten se on raskalla sydämellä, että menen takaisin pohjoiseen. Asia on, kunnes tulin takaisin, en ymmärrä kaikkea mitä minulla oli, kun olin poissa. Nämä ovat vain joitakin asioita, joista minulla on kauhea. Jos luet tätä pohjoisesta (tai etelästä tai itäisestä tai lännestä) hienosta paikasta, jota kutsumme Eteläksi, ymmärrät.

Related: Moms jakavat heidän suosikki valikot

1. On vain yksi majoneesi ja sitä kutsutaan Dukein. Liity mukaan tähän. Ei ole “mater sandwichia, BLT: tä eikä varmasti mitään munasalaattia, joka ei voinut käyttää jotain herttua. Itse asiassa minulla on purkki, joka on pakattu matkatavaroillani tuoda mukanani. Tytöllä on oltava prioriteetit.

2.  Monogrammit. Olin heidät pyyhkeilleni, kun menin Arizonan yliopistoon. Ihmiset eivät ymmärrä tarvettamme lyödä monogrammia lähes kaikesta. Ostin käsilaukun eräänä päivänä, eikä siellä ollut vaihtoehtoja monogrammille. Tämä henkilökohtainen kosketus teepyyhkeisiin, cocktail-lautasliinoihin ja pellava-asioihin yleensä on yksi Etelä-viehättävimmistä asioista.

3. “Siunaa sydämesi.” Kolme pientä sanasta, mutta suuret minulle. He tulevat perheestänne, he tulevat lähikauppaan omistajalta, he tulevat tarjoilijoilta, lääkäreiltä ja ihmisiltä kaikilla elämänaloilla. Niitä voidaan käyttää passiivisesti aggressiivisesti tai vaihtoehtoisesti, vilpittömällä myötätunnolla. Riippumatta kontekstista, et kuule sitä missään muualla kuin Etelä, ja olen pahoillani itselleni vain ajattelemalla sitä.

4. Amerikan kauneimmat kaupungit. Monet anteeksipyynnöt viehättävistä rantakaupungeista Kaliforniassa, Iowan pikkukaupungeissa ja San Franciscossa yleensä haluan sanoa, että yksi parhaista asioista etelässä on, että olet aina vain muutaman tunnin päässä jonnekin tarpeeksi aika tehdä sinut itkemään. Charleston, Savannah, New Orleans, Asheville, Charlotte, St. Augustine, Franklin, Austin, Wilmington, Charlottesville (Voin jatkaa, mutta en halua). Mutta jälleen yksi Southernerin mielipide.

5. Kastikkeet. Menin ruokakouluun ja kaikki ja mustikka ja hollandaiset ovat hyviä, mutta paluukastiketta? Se ei ole ottelu. Älkäämme unohtako Alabamasta valkoista kastiketta, Memphisin tulinen etikkakastiketta ja mustardyylistä Carolina-kastiketta. Olen nälkä vain ajattelemassa niitä.

6. Tailgating. Menin Big Ten -yliopistoon. Ne ihmiset ajattelevat tietävänsä takaluukun. He eivät. Keskustelun loppu.

7. Yllään leningit. Kertokaa minulle tämän kanssa. Kun muutin tänne, minulla oli yksi mekko. Ja se ei sovi. Mekot eivät olleet osa minun sanastoani huolimatta minun eteläisen äidin parhaista yrityksistä. Mutta jonkin verran hulluutta tuli yli minua viimeisten 18 kuukauden aikana, ja niin se on matkalaukussa täynnä leningit ja korkokengät, jotka jätän etelältä. Oliko kukaan ostamaan mekkoja? Ei, ymmärsinkö, että mieluummin näyttäisikin hyvältä kuin epätasaisena? Joo. Tunsinko myös, että mekko on lyhyt leikkaus asuihin, koska se sisältää vain yhden kappaleen? Onnellista onnettomuutta.

8. “Miss.” Tiedätkö, kuinka kirkon seurakunta on “Miss Ashley” tai nainen, jonka äiti ajaa joogaan, on “Miss Francine”? Minä en tiedä. Luulen, että minulla ei ole konkreettista syytä jättää tämä huomiotta, paitsi että se on viehättävä, kun kaikki ulos, ja se saa minut tuntemaan itseni kuuluvan yhteisöön.

9. Ystävällisyys. Olin vanhempieni vierailulla joulua täällä Alabamassa, ja odotin linjalla Walmartissa (älä edes päästä minua alkamaan siitä, kuinka kaipaan helppoa ostoksia), ja se otti vain ikuisesti. Ja tajusin, että kun saavuin kassalle, se johtui siitä, että hän kysyi, miten he tekivät. Ja he kertoivat hänelle. Ja hän vastasi. Ja yhtäkkiä en ollut enää hullu, koska “ystävällinen” on jotain, joka meistä on parempi kuin kukaan, mielestäni.

10. Vanha ja uusi. Tämä on iso asia minulle. Mielestäni meitä paljon. Meillä on historiallisia asuntoja, perinteitämme, perintöämme. Meillä on puita, jotka ovat vanhempia kuin Amerikan täällä, tiedäthän? Mutta meillä on myös hienoja muuttajia ja ravistelijoita, taiteilijoita, muusikoita, panimoita, kokkeja, kirjoittajia, yrittäjiä ja melko paljon muuta. He keksivät uudelleen Etelä, mutta rikas perintöämme. Ja tämä-kunnioitus-näyttää minulle yksi kaikkein eteläisimmistä asioista.