WATCH: Katso Ree Drummondin täydellinen 80-luvun tyyli epic flashback -kuvassa

Muutama viikko sitten, Pioneer Woman, Ree Drummond antoi meidät esiin hänen todellisessa kodikossaan. Me huokailuja ja ahhed yli kirkas sininen KitchenAid-mikseri ja upea, oranssin lasimaalaus.

Nyt Ree antaa meille toisen perspektiivin hänen henkilökohtaiseen elämäänsä. Tällä kertaa vaihdamme kuitenkin meidän oohing ja ahhhing suurelle awwww.

Kiitos … Pioneer teini-ikäinen! Lauantaina 30. syyskuuta Drummond jakoi ihastuttavan kuvan nuoresta itsestään herättävän poskeen ensimmäisenä koulupäivänä.

“Äitilleni oli hienoja kupari-jello-muotteja keittiön seinään, eikö niin? (Yritän häivyttää sinut Levi 501-napinläpi-farkuista, punaisella polo-paidalla, jossa on kimmeltävä kaulus, hihaton “Teen Angel” -paita polon yli ja solmittu vaaleanpunainen kaula kaulan ympärillä “, Drummond hilpeästi kuvasi kuvaa.

“Tämä ei ollut puku. REPEAT: TÄMÄ EI OLE KASVUUS. Olin matkalla bussiin. Ensimmäinen koulupäivä. Hei hei.)”

Äitilleni oli hienoja kupari-jello-muotteja keittiön seinään, eikö hän? (Yritän viedä sinut pois Levi 501 -paidat-farkuista, punaisella polo-paidalla, jossa on kimmeltävä kaulus, hihaton “Teen Angel” -paita polon yli ja solmittu kaulakoru kaulanahkaa pitkin. REPEAT: TÄMÄ EI OLE KOSTUMISTA, olin matkalla bussiin.

Ree Drummondin – Pioneer Woman (@thepioneerwomanin) jakama viesti

Selvästi, rakas kuva iski sointu Drummondin fanien kanssa. “Kenellä äidillä EI ole kupari-jello-muotteja seinään?” Kirjoitti yksi tuuletin. “80s Tyttö! Unohdin nauhoja, joita käytimme kaulamme ympärillä … ” Ne 501-luvut! Tuo upouusi kaulus! Se tee! Pioneer Woman -harrastajien kuoro purkautui dramaattisesti Drummondin ikonikas 80-luvun ulkoasu.