Kuvittele se vain. Olet tunnin kuluttua kävelemässä käytävää pitkin läheisten ystävien ja perheen ympäröimänä ja istuen tuolissa, jossa on kaarevan raudan rautaa. Joku kulmassa pudottaa pullon samppanjaa, ja et voi vain pysäyttää kouristelua. Olet aikeissa mennä naimisiin, ja vähän elämässä vastaa hermostunut jännitys, jota tunnet näinä hetkinä johtavan isoin “minä”.

Nykyään nämä intiimittajat, jotka valmistautuvat hetkiin tyttöjen kanssa, ovat usein valokuvaajan laukauslistalla – ja hyvistä syistä. Yksittäinen hymy, jonka valokuvaaja kuoli, kun kaverit valmistautuvat, pakotetaan. Varmista, että sinulla on muutamia meikkiä vapaita hetkiä kameran edessä, mutta miksi ei pidä hauskaa elokuvassa?

Olemme varmoja, että olet nähnyt niitä juhlaviestejä, jotka esittelisivustot peittävät Pinterest-syötteenne. Jos olet kuten me, olet tutkinut upeita valmisvaatteita, bridesmaids ovat aina päällä jonkin aikaa. Paitsi, että nämä yhteensovitetut morsiuspuvut näyttävät vaivattomasti ihastuttavilta, mutta ne myös tekevät epäonnistumisesta, joista jokainen tyttösi varmasti rakastaa kauan häät jälkeen.

alkaen kukka morsiusneito vaatteet monogrammed bridesmaid kylpytakit, on tonnia kauniita morsiamen kylpytakit tyylit ja kankaat, jotka ovat täydellisiä parhaita komeita. Koska sinulla on jo paljon hääsuunnittelu tehtäväluettelossamme, teimme kovaa työtä puolestasi ja pyöristimme muutamia suosikkeihimme. Tässä on kuusitoista saatava valmis kylpytakit sinun bridesmaids ovat varmasti rakastamaan.